Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Güner Şen Evinde Ölü Bulundu

Vefat 29.03.2021 - 15:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2136+ kez okundu.
 

Güner Şen Evinde Ölü Bulundu

İzmit'te yaşayan 43 yaşındaki Güner Şen evinde ölü olarak bulundu.

İzmit'te yaşayan 43 yaşındaki Güner Şen evinde ölü olarak bulundu. İzmit Fatih Mahallesi'nde bulunan bir evde tek başına yaşayan 43 yaşındaki Güner Şen ölü bulundu. İzmit'te bir restoranda şef olarak çalışan ancak koronavirüs nedeniyle bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Güner Şen'in, geçtiğimiz haftalarda farklı hastalıklar nedeniyle babasını, ablasını ve son olarak da annesini kaybetmişti. Güner Şen'in ilk incelemelere göre kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İzmit'te yaşayan 43 yaşındaki Güner Şen evinde ölü olarak bulundu.

İzmit'te yaşayan 43 yaşındaki Güner Şen evinde ölü olarak bulundu.

İzmit Fatih Mahallesi'nde bulunan bir evde tek başına yaşayan 43 yaşındaki Güner Şen ölü bulundu. İzmit'te bir restoranda şef olarak çalışan ancak koronavirüs nedeniyle bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Güner Şen'in, geçtiğimiz haftalarda farklı hastalıklar nedeniyle babasını, ablasını ve son olarak da annesini kaybetmişti. Güner Şen'in ilk incelemelere göre kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.