Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hırsızlar Kirazlıyalı Nazende'yi soydu

ASAYİŞ 24.07.2021 - 22:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2498+ kez okundu.
 

Hırsızlar Kirazlıyalı Nazende'yi soydu

Körfez Belediyesi'ne ait Kirazlıyalı’da yer alan Nazende Sosyal Tesisleri hırsızlar tarafından soyuldu.

Körfez Belediyesi'ne ait Kirazlıyalı’da yer alan Nazende Sosyal Tesisleri hırsızlar tarafından soyuldu. Körfez Belediyesi'ne ait Kirazlıyalı Mahallesi’nde  yer alan Nazende Sosyal Tesisleri’inde 5 Temmuz günü hırsızlık yapıldığı ve kasada bulunan yaklaşık 7 bin liranın çalındığı öğrenildi. Alınan bilgi ve iddialara göre cuma ve hafta sonu tesislerde elde edilen hasılatın biriktirildiği sırada içeri ya arka tarafta bulunan camdan girdikleri tahmin edilen hırsız veya  hırsızlar  kasada bulunan yaklaşık 7 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Pazartesi günü ortaya çıkan hırsızlık olayı emniyet yetkililerine bildirildi ve polis iş yerinde gerekli incelemeleri yapmaya başladı. Halkın Körfez belediye Başkanı Şener Söğüt'e çok teşekkür ederken , hırsızların  2 günlük paranın biriktiği parayı çalmasına bir hayli üzülmüş.  Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatarak, hırsızların peşine düştü.
Körfez Belediyesi'ne ait Kirazlıyalı’da yer alan Nazende Sosyal Tesisleri hırsızlar tarafından soyuldu.

Körfez Belediyesi'ne ait Kirazlıyalı’da yer alan Nazende Sosyal Tesisleri hırsızlar tarafından soyuldu.

Körfez Belediyesi'ne ait Kirazlıyalı Mahallesi’nde  yer alan Nazende Sosyal Tesisleri’inde 5 Temmuz günü hırsızlık yapıldığı ve kasada bulunan yaklaşık 7 bin liranın çalındığı öğrenildi.
Alınan bilgi ve iddialara göre cuma ve hafta sonu tesislerde elde edilen hasılatın biriktirildiği sırada içeri ya arka tarafta bulunan camdan girdikleri tahmin edilen hırsız veya  hırsızlar  kasada bulunan yaklaşık 7 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Pazartesi günü ortaya çıkan hırsızlık olayı emniyet yetkililerine bildirildi ve 
polis iş yerinde gerekli incelemeleri yapmaya başladı.
Halkın Körfez belediye Başkanı Şener Söğüt'e çok teşekkür ederken , hırsızların  2 günlük paranın biriktiği parayı çalmasına bir hayli üzülmüş. 

Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatarak, hırsızların peşine düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.