Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

‘Hoş Geldin Bebek’ mesafe tanımıyor

Körfez Belediyesi 25.06.2019 - 19:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2517+ kez okundu.
 

‘Hoş Geldin Bebek’ mesafe tanımıyor

Körfez Belediyesi sosyal sorumluluk projesi olan Hoş Geldin Bebek uygulaması, devam ediyor. Ekipler yeni doğan bebeklerin ailelerine hediyelerini ulaştırırken, bölgedeki yaşlıları da ziyaret ediyor

Körfez Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçede yeni doğandan yaşlısına herkese dokunuyor, taleplerini dinliyor. ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ile her haneye ‘merhaba’ diyen Körfez Belediyesi, kurulan özel ekipler ilçedeki yaşlıları ziyaret ediyor, onlarla sohbet ederek çeşitli hediyeler sunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor. SET HEDİYE EDİLİYOR Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri sadece kent merkezi değil, sosyal belediyecilik anlayışının ilçenin dört bir yanına yanıyor. En uzak köydeki yeni doğan bebeğe de ‘hoş geldin’ diyen ekipler, proje kapsamında yeni doğum yapan ailelerin evlerine konuk oluyor, aileye ihtiyaçlarına yönelik eşyaların bulunduğu seti hediye ediyor. YAŞLILAR UNUTULMUYOR “Hoş Geldin Bebek” sürpriziyle karşılaşan aileler ise önce şaşırıyor ardından da mutlu oluyor. Ekipler köylerde ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ile birlikte yaşlı ziyaretlerinde de bulunuyor. Yalnız yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret eden ekipler, onlarla sohbet ediyor, eksiklerini not alırken, taleplerini de dinliyor.  
Körfez Belediyesi sosyal sorumluluk projesi olan Hoş Geldin Bebek uygulaması, devam ediyor. Ekipler yeni doğan bebeklerin ailelerine hediyelerini ulaştırırken, bölgedeki yaşlıları da ziyaret ediyor

Körfez Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçede yeni doğandan yaşlısına herkese dokunuyor, taleplerini dinliyor. ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ile her haneye ‘merhaba’ diyen Körfez Belediyesi, kurulan özel ekipler ilçedeki yaşlıları ziyaret ediyor, onlarla sohbet ederek çeşitli hediyeler sunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor.

SET HEDİYE EDİLİYOR

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri sadece kent merkezi değil, sosyal belediyecilik anlayışının ilçenin dört bir yanına yanıyor. En uzak köydeki yeni doğan bebeğe de ‘hoş geldin’ diyen ekipler, proje kapsamında yeni doğum yapan ailelerin evlerine konuk oluyor, aileye ihtiyaçlarına yönelik eşyaların bulunduğu seti hediye ediyor.

YAŞLILAR UNUTULMUYOR

“Hoş Geldin Bebek” sürpriziyle karşılaşan aileler ise önce şaşırıyor ardından da mutlu oluyor. Ekipler köylerde ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ile birlikte yaşlı ziyaretlerinde de bulunuyor. Yalnız yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret eden ekipler, onlarla sohbet ediyor, eksiklerini not alırken, taleplerini de dinliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.