Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet güne pazarcı esnafı ziyaretiyle başladı

GÜNDEM 25.03.2021 - 17:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2427+ kez okundu.
 

Hürriyet güne pazarcı esnafı ziyaretiyle başladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sabahın erken saatlerinde Doğu Kışla Perşembe Pazarı’na giderek esnafın talep ve sorunlarını dinledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sabahın erken saatlerinde Doğu Kışla Perşembe Pazarı’na giderek esnafın talep ve sorunlarını dinledi   Başkan Hürriyet, güne Doğu Kışla Perşembe Pazarı’nda başladı. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinleyen Hürriyet, tüm esnafa bereketli ve bol kazançlar diledi. Başkan Hürriyet, pazar alanında fiziki iyileştirme talep eden esnafa, konuyu Büyükşehir Belediyesi Meclisinde gündeme getireceğini söyledi. Hürriyet, esnafın pazar alanında bir mescit istemesi üzerine de konuyla ilgili inceleme ve değerlendirme çalışması yapılacağını kaydetti. HÜRRİYET’E TEMİZLİK TEŞEKKÜRÜ   Esnafı dikkatle dinleyerek notlarını alan Hürriyet, pazar çatısının ve zemininin iyileştirilmesi, pazardaki iç merdivenin dışarı taşınarak engelli asansörü eklenmesi ve modern balık tezgahı gibi talepleri Büyükşehir Belediyesine ileteceğini aktardı. Esnaf, pazar kalktıktan sonra İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmaları dolayısıyla Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.   ORTAK AKIL ANLAYIŞIYLA   Pazarda bulunan vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Başkan Hürriyet, “Vatandaşımızın ve esnafımızın düşünceleri bizim için önemli. Hizmetlerimizde esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulunduruyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir İzmit adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Rabbim bütün esnafımıza helal ve bol kazanç versin.” açıklamasını yaptı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sabahın erken saatlerinde Doğu Kışla Perşembe Pazarı’na giderek esnafın talep ve sorunlarını dinledi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sabahın erken saatlerinde Doğu Kışla Perşembe Pazarı’na giderek esnafın talep ve sorunlarını dinledi
 
Başkan Hürriyet, güne Doğu Kışla Perşembe Pazarı’nda başladı. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinleyen Hürriyet, tüm esnafa bereketli ve bol kazançlar diledi. Başkan Hürriyet, pazar alanında fiziki iyileştirme talep eden esnafa, konuyu Büyükşehir Belediyesi Meclisinde gündeme getireceğini söyledi. Hürriyet, esnafın pazar alanında bir mescit istemesi üzerine de konuyla ilgili inceleme ve değerlendirme çalışması yapılacağını kaydetti.
HÜRRİYET’E TEMİZLİK TEŞEKKÜRÜ
 
Esnafı dikkatle dinleyerek notlarını alan Hürriyet, pazar çatısının ve zemininin iyileştirilmesi, pazardaki iç merdivenin dışarı taşınarak engelli asansörü eklenmesi ve modern balık tezgahı gibi talepleri Büyükşehir Belediyesine ileteceğini aktardı. Esnaf, pazar kalktıktan sonra İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmaları dolayısıyla Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.
 
ORTAK AKIL ANLAYIŞIYLA
 
Pazarda bulunan vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Başkan Hürriyet, “Vatandaşımızın ve esnafımızın düşünceleri bizim için önemli. Hizmetlerimizde esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulunduruyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir İzmit adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Rabbim bütün esnafımıza helal ve bol kazanç versin.” açıklamasını yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.