Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet: Sizin borcunuzu ödemekten belimiz büküldü

GÜNDEM 12.04.2021 - 22:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2437+ kez okundu.
 

Hürriyet: Sizin borcunuzu ödemekten belimiz büküldü

AKP döneminde oluk oluk paralar aktığını ancak kendilerinin desteksiz, taşınmaz satmadan, tasarrufla projeler gerçekleştirdiğinin altını çizen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sizden kalan borcu ödemekten belimiz büküldü” dedi

AKP döneminde oluk oluk paralar aktığını ancak kendilerinin desteksiz, taşınmaz satmadan, tasarrufla projeler gerçekleştirdiğinin altını çizen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sizden kalan borcu ödemekten belimiz büküldü” dedi   AKP Grubu’nun 2 yıldır sadece aynı cümlelerle eleştiri yaptığını belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet önceki dönemde paraların oluk oluk aktığını, deste deste ruhsatların verildiğini hatırlatarak göreve borç ödeyerek başladığının altını çizdi. Hürriyet, “AKP grubundan hep aynı cümleleri duyuyoruz. İşte şov, tabelalar vs. başka bir şey bulamayınca hep buna sığınıyorsunuz. Ne yazık ki 2 yıldır hep iftira muhalefetini dinliyoruz. 2 yıldır yapmaya çalıştığımız ve kaynakları doğru kullanarak ortaya çıkarmaya çalıştığımız bütün projeler için en azından ‘bu proje iyi olmuş’ demenizi beklerdik. Ne yazık ki bugüne kadar duymadık. Buna da alıştık, dolayısıyla çok da bir beklentimiz yok” dedi.    GERÇEK NİYETİNİZ ORTAYA ÇIKIYOR   AKP’nin algı yönetimi yaptığının altını çizen başkan Hürriyet sözlerin şöyle sürdürdü: Etüt Proje müdürlüğümüzün yaptığı giriş bankoları, aydınlatmalar ve bitki örtüsü için ödenen parayı sanki sadece yosunlara ödemiş gibi göstermek de aslında AKP grubunun gerçek niyetini ve algı yönetimini ortaya koyuyor. AKP’nin algı yönetme konusundaki başarısını zaten çok iyi biliyoruz. Heykel faturalarını bile tutturamadığınız, insanları yanlış bilgilendirdiğiniz ortada. Siz yorumlarla biz belgelerle konuşuyoruz.    SİZİN GİBİ DÖKME MAZOT ALMIYORUZ   Araç konusuna gelince sizin döneminizde tek bir firmadan dökme mazot alıyordunuz. Biz şimdi taşıt tanıma sistemiyle kentin birçok noktasındaki benzinci esnafından alışveriş yapıyoruz. Yani esnaf kazanıyor. Daha da ötesi İstanbul’la yaptığımız anlaşma gereği İBB bizden çok daha büyük tonlarca mazot kullanması nedeniyle mazotun birim fiyatına ödediği paradan biz de yararlanıyoruz. Bu sayede bu belediyenin parası bu belediyede kalıyor. 1 milyon gibi ciddi bir tasarruf sağlamış oluyoruz. Sizin yapmadığınız önemli bir fark.    PROJE YAPIMI DA FAALİYETTİR   Arsal Bey uzun uzun proje yapım aşamalarından bahsetti. Onu bile değerli görmemenize çok üzüldüm. Çünkü proje yapımı da bir faaliyettir. Nitelikli projeler çıkarmak, sadece ‘Kurdeleyi keseyim, boş bırakayım’ değil, gerçekten içini insanla dolduracak doğru projeleri, doğru ekiplerle, doğru anlayışla ve halkı katarak oluşturmak da bir faaliyettir. Bunların süreçleri de bir faaliyet. En nihayetinde bir binayı bir yılda yapamıyorsunuz. Bugün temeli atılsa en az 18 ay sürüyor. Tabi sizin döneminizde paralar oluk oluk akıyordu. Deste deste ruhsatlar kesiliyordu. Parsel parsel gayrimenkul sattınız, bakanlıklardan milyonluk yardımlar aldınız. Maalesef şimdi öyle değil. Bizim borç ödemekle belimiz büküldü.
AKP döneminde oluk oluk paralar aktığını ancak kendilerinin desteksiz, taşınmaz satmadan, tasarrufla projeler gerçekleştirdiğinin altını çizen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sizden kalan borcu ödemekten belimiz büküldü” dedi
AKP döneminde oluk oluk paralar aktığını ancak kendilerinin desteksiz, taşınmaz satmadan, tasarrufla projeler gerçekleştirdiğinin altını çizen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sizden kalan borcu ödemekten belimiz büküldü” dedi
 
AKP Grubu’nun 2 yıldır sadece aynı cümlelerle eleştiri yaptığını belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet önceki dönemde paraların oluk oluk aktığını, deste deste ruhsatların verildiğini hatırlatarak göreve borç ödeyerek başladığının altını çizdi. Hürriyet, “AKP grubundan hep aynı cümleleri duyuyoruz. İşte şov, tabelalar vs. başka bir şey bulamayınca hep buna sığınıyorsunuz. Ne yazık ki 2 yıldır hep iftira muhalefetini dinliyoruz. 2 yıldır yapmaya çalıştığımız ve kaynakları doğru kullanarak ortaya çıkarmaya çalıştığımız bütün projeler için en azından ‘bu proje iyi olmuş’ demenizi beklerdik. Ne yazık ki bugüne kadar duymadık. Buna da alıştık, dolayısıyla çok da bir beklentimiz yok” dedi. 
 
GERÇEK NİYETİNİZ ORTAYA ÇIKIYOR
 
AKP’nin algı yönetimi yaptığının altını çizen başkan Hürriyet sözlerin şöyle sürdürdü: Etüt Proje müdürlüğümüzün yaptığı giriş bankoları, aydınlatmalar ve bitki örtüsü için ödenen parayı sanki sadece yosunlara ödemiş gibi göstermek de aslında AKP grubunun gerçek niyetini ve algı yönetimini ortaya koyuyor. AKP’nin algı yönetme konusundaki başarısını zaten çok iyi biliyoruz. Heykel faturalarını bile tutturamadığınız, insanları yanlış bilgilendirdiğiniz ortada. Siz yorumlarla biz belgelerle konuşuyoruz. 
 
SİZİN GİBİ DÖKME MAZOT ALMIYORUZ
 
Araç konusuna gelince sizin döneminizde tek bir firmadan dökme mazot alıyordunuz. Biz şimdi taşıt tanıma sistemiyle kentin birçok noktasındaki benzinci esnafından alışveriş yapıyoruz. Yani esnaf kazanıyor. Daha da ötesi İstanbul’la yaptığımız anlaşma gereği İBB bizden çok daha büyük tonlarca mazot kullanması nedeniyle mazotun birim fiyatına ödediği paradan biz de yararlanıyoruz. Bu sayede bu belediyenin parası bu belediyede kalıyor. 1 milyon gibi ciddi bir tasarruf sağlamış oluyoruz. Sizin yapmadığınız önemli bir fark. 
 
PROJE YAPIMI DA FAALİYETTİR
 
Arsal Bey uzun uzun proje yapım aşamalarından bahsetti. Onu bile değerli görmemenize çok üzüldüm. Çünkü proje yapımı da bir faaliyettir. Nitelikli projeler çıkarmak, sadece ‘Kurdeleyi keseyim, boş bırakayım’ değil, gerçekten içini insanla dolduracak doğru projeleri, doğru ekiplerle, doğru anlayışla ve halkı katarak oluşturmak da bir faaliyettir. Bunların süreçleri de bir faaliyet. En nihayetinde bir binayı bir yılda yapamıyorsunuz. Bugün temeli atılsa en az 18 ay sürüyor. Tabi sizin döneminizde paralar oluk oluk akıyordu. Deste deste ruhsatlar kesiliyordu. Parsel parsel gayrimenkul sattınız, bakanlıklardan milyonluk yardımlar aldınız. Maalesef şimdi öyle değil. Bizim borç ödemekle belimiz büküldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.