Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, Spor İstanbul A.Ş ile sportif aktiviteleri görüştü

SPOR 22.06.2021 - 22:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1913+ kez okundu.
 

Hürriyet, Spor İstanbul A.Ş ile sportif aktiviteleri görüştü

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İBB iştiraklerinden Spor İstanbul A.Ş’yi ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İBB iştiraklerinden Spor İstanbul A.Ş’yi ziyaret etti   Göreve geldiğinden bu yana kültürel ve sportif etkinliklerle kenti cıvıl cıvıl bir hale getiren ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla çalışmalarına devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Spor İstanbul A.Ş Genel Müdürü İzzet Renay Onur’u ziyaret etti. Hürriyet’e ziyaretinde Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Koordinatör Ozan Aksu, İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Uğur Koştur ve İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa eşlik etti.   SPORA TEŞVİK  Kentte sportif aktivitelerin artmasını önemseyen, gençleri ve çocukları spora teşvik edecek çalışmalarına devam eden Başkan Hürriyet, Spor İstanbul A.Ş’nin organizasyonları ile ilgili bilgi aldı. Sportif aktivitelerin yapıldığı alanları gezen Hürriyet, İzmit’te yapılması planlanan sportif etkinlikler, festivaller ve turnuvalarla ilgili Spor A.Ş yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu. Genel Müdür Onur, ziyaretlerinden dolayı Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İBB iştiraklerinden Spor İstanbul A.Ş’yi ziyaret etti
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İBB iştiraklerinden Spor İstanbul A.Ş’yi ziyaret etti
 
Göreve geldiğinden bu yana kültürel ve sportif etkinliklerle kenti cıvıl cıvıl bir hale getiren ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla çalışmalarına devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Spor İstanbul A.Ş Genel Müdürü İzzet Renay Onur’u ziyaret etti. Hürriyet’e ziyaretinde Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Koordinatör Ozan Aksu, İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Uğur Koştur ve İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa eşlik etti.
 
SPORA TEŞVİK 
Kentte sportif aktivitelerin artmasını önemseyen, gençleri ve çocukları spora teşvik edecek çalışmalarına devam eden Başkan Hürriyet, Spor İstanbul A.Ş’nin organizasyonları ile ilgili bilgi aldı. Sportif aktivitelerin yapıldığı alanları gezen Hürriyet, İzmit’te yapılması planlanan sportif etkinlikler, festivaller ve turnuvalarla ilgili Spor A.Ş yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu. Genel Müdür Onur, ziyaretlerinden dolayı Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.