Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İlimtepe yolunda deri yüklü kamyon devrildi

Trafik Kazası 21.07.2021 - 17:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1959+ kez okundu.
 

İlimtepe yolunda deri yüklü kamyon devrildi

Körfez İlimtepe Mahallesi ve çevre mahallelerden kurban derisi bağışlarını toplayan kamyon, merkeze dönerken döküm sahası mevkiinde devrildi. Kazada 4 kişi yaralanırken, araçta sıkışan bir kişi itfaiye tarafından kurtarıldı

Alınan bilgi ve iddialara göre Recep S. yönetimindeki 34 GES 75 plakalı kamyon, çevre köylerde kesilen kurbanların deri bağışlarını toplayarak kent merkezine indirmek istedi. Bir yardım kuruluşuna ait olduğu söylenen kamyonet, İlimtepe yolu döküm sahası mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonrasında yoldan çıkarak devrildi. Kaza sonrasında toplanan deriler yola saçılırken, araçta bulunan sürücü Recep S. ile birlikte deri toplamada görevli olan Sebahattin E., Muhammed A. ve Mehmet K. yaralandılar. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri 3 yaralıya müdahale edip ambulansa alırken, araçta sıkışan Sebahattin E. İtfaiye ekiplerinin çabası sonrasında çıkartıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Körfez İlimtepe Mahallesi ve çevre mahallelerden kurban derisi bağışlarını toplayan kamyon, merkeze dönerken döküm sahası mevkiinde devrildi. Kazada 4 kişi yaralanırken, araçta sıkışan bir kişi itfaiye tarafından kurtarıldı

Alınan bilgi ve iddialara göre Recep S. yönetimindeki 34 GES 75 plakalı kamyon, çevre köylerde kesilen kurbanların deri bağışlarını toplayarak kent merkezine indirmek istedi.

Bir yardım kuruluşuna ait olduğu söylenen kamyonet, İlimtepe yolu döküm sahası mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonrasında yoldan çıkarak devrildi. Kaza sonrasında toplanan deriler yola saçılırken, araçta bulunan sürücü Recep S. ile birlikte deri toplamada görevli olan Sebahattin E., Muhammed A. ve Mehmet K. yaralandılar.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri 3 yaralıya müdahale edip ambulansa alırken, araçta sıkışan Sebahattin E. İtfaiye ekiplerinin çabası sonrasında çıkartıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.