Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Ramazan ayında da binlerce vatandaşına kardeş eli uzattı

YAŞAM 20.05.2021 - 12:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2207+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Ramazan ayında da binlerce vatandaşına kardeş eli uzattı

Birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın öneminin üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayı boyunca İzmit Belediyesi, binlerce ihtiyaç sahibi İzmitli vatandaşa yardım elini uzattı

Birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın öneminin üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayı boyunca İzmit Belediyesi, binlerce ihtiyaç sahibi İzmitli vatandaşa yardım elini uzattı   Her dönemde yardıma ihtiyacı olan vatandaşının yanında olan İzmit Belediyesi pandemi döneminde de yalnız bırakmadığı İzmitlileri, Ramazan ayı boyunca da gözetti. Sosyal destek çalışmalarını mübarek ayda arttıran İzmit Belediyesi, hem kendi kaynaklarıyla hem de hayırseverlerin yaptığı bağışlarla dar gelirlilerin sofrasına oturdu.    6 BİN 233 AİLEYE RAMAZAN KOLİSİ Ekonomik olarak zor günler geçiren ailelere ve esnafına destek olmak için imkanlarını seferber eden İzmit Belediyesi, çırak, kalfa, garson, temizlik personeli, kurye, aşçı, servis elemanı, satış personeli, bulaşıkçı, komi gibi esnafların yanında çalışanlar da dahil olmak üzere toplamda 6 bin 233 aileye ramazan gıda kolisi desteği verdi.   BİN 41 ESNAFA 400 TL NAKDİ DESTEK Pandemi dolayısıyla işleri bozulan veya durma noktasında gelen; lokantacı, çiçekçi, kantinci, oyun salonu işletmecisi, müzisyen, kuaför, terzi, kahveci, ayakkabıcı, berber ve tiyatroculara da destek olan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü toplamda bin 41 esnafa 400 TL nakdi destek sağlandı.   452 AİLEYE SÜT DESTEĞİ İzmitli komşularının zor gününde yanlarında olmak isteyen hayırseverlerin bağışlarını ulaştırdığı Kardeş Eller Projesi dahilindeki Gıda Bankası da ramazan ayı boyunca aralıksız yardım hizmetini sürdürdü. İzmit Belediyesi Gıda Bankası’ndan düzenli olarak faydalanan 452 aileye çocukların sağlıklı gelişimleri için süt desteği sağlandı.   407 VATANDAŞA SICAK YEMEK  Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunun altını çizen ve sağ elin verdiğini sol el görmesin düşüncesiyle vatandaşına ulaşan İzmit Belediyesi, kendi yemeğini yapabilecek durumda olmayan yaşlı veya engelli vatandaşlar ile gıda temin etmekte zorluk yaşayan 407 aileye her akşam sıcak iftar yemeği götürdü.    BAĞIŞÇILAR SÜREKLİ DESTEKLEDİ İzmit Belediyesinin zor durumdaki aileleri desteklemek için sürdürdüğü ve ramazan ayında yoğunlaştırdığı yardım faaliyetleri www.izmitkardeseller.com ve www.iftarizmitbel.com adresi üzerinden hayırseverlerin destekleriyle aralıksız sürdü. Ülkenin dört bir yanından giysi, gıda, ramazan kolisi ve iftar menüsü yardımında bulunan iyilikseverler İzmit Belediyesi aracılığıyla İzmitlilere kardeş eli uzattı. 
Birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın öneminin üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayı boyunca İzmit Belediyesi, binlerce ihtiyaç sahibi İzmitli vatandaşa yardım elini uzattı
Birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın öneminin üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayı boyunca İzmit Belediyesi, binlerce ihtiyaç sahibi İzmitli vatandaşa yardım elini uzattı
 
Her dönemde yardıma ihtiyacı olan vatandaşının yanında olan İzmit Belediyesi pandemi döneminde de yalnız bırakmadığı İzmitlileri, Ramazan ayı boyunca da gözetti. Sosyal destek çalışmalarını mübarek ayda arttıran İzmit Belediyesi, hem kendi kaynaklarıyla hem de hayırseverlerin yaptığı bağışlarla dar gelirlilerin sofrasına oturdu. 
 
6 BİN 233 AİLEYE RAMAZAN KOLİSİ
Ekonomik olarak zor günler geçiren ailelere ve esnafına destek olmak için imkanlarını seferber eden İzmit Belediyesi, çırak, kalfa, garson, temizlik personeli, kurye, aşçı, servis elemanı, satış personeli, bulaşıkçı, komi gibi esnafların yanında çalışanlar da dahil olmak üzere toplamda 6 bin 233 aileye ramazan gıda kolisi desteği verdi.
 
BİN 41 ESNAFA 400 TL NAKDİ DESTEK
Pandemi dolayısıyla işleri bozulan veya durma noktasında gelen; lokantacı, çiçekçi, kantinci, oyun salonu işletmecisi, müzisyen, kuaför, terzi, kahveci, ayakkabıcı, berber ve tiyatroculara da destek olan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü toplamda bin 41 esnafa 400 TL nakdi destek sağlandı.
 
452 AİLEYE SÜT DESTEĞİ
İzmitli komşularının zor gününde yanlarında olmak isteyen hayırseverlerin bağışlarını ulaştırdığı Kardeş Eller Projesi dahilindeki Gıda Bankası da ramazan ayı boyunca aralıksız yardım hizmetini sürdürdü. İzmit Belediyesi Gıda Bankası’ndan düzenli olarak faydalanan 452 aileye çocukların sağlıklı gelişimleri için süt desteği sağlandı.
 
407 VATANDAŞA SICAK YEMEK 
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunun altını çizen ve sağ elin verdiğini sol el görmesin düşüncesiyle vatandaşına ulaşan İzmit Belediyesi, kendi yemeğini yapabilecek durumda olmayan yaşlı veya engelli vatandaşlar ile gıda temin etmekte zorluk yaşayan 407 aileye her akşam sıcak iftar yemeği götürdü. 
 
BAĞIŞÇILAR SÜREKLİ DESTEKLEDİ
İzmit Belediyesinin zor durumdaki aileleri desteklemek için sürdürdüğü ve ramazan ayında yoğunlaştırdığı yardım faaliyetleri www.izmitkardeseller.com ve www.iftarizmitbel.com adresi üzerinden hayırseverlerin destekleriyle aralıksız sürdü. Ülkenin dört bir yanından giysi, gıda, ramazan kolisi ve iftar menüsü yardımında bulunan iyilikseverler İzmit Belediyesi aracılığıyla İzmitlilere kardeş eli uzattı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.