Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi sosyal hayattan uzak kalan büyüklerimizi unutmadı

YAŞAM 24.03.2021 - 23:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2312+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi sosyal hayattan uzak kalan büyüklerimizi unutmadı

İzmit Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda pandemi nedeniyle uzun zamandır sosyal hayattan uzak kalan büyüklerimizi unutmadı

İzmit Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda pandemi nedeniyle uzun zamandır sosyal hayattan uzak kalan büyüklerimizi unutmadı   İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Down Kafe’de yaşlılar için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkabildikleri saatler dikkate alınarak düzenlenen etkinlikte, pandemi nedeniyle uzun süre sosyal hayattan uzak kalan yaşlılar doyasıya eğlenerek stres attı.    YÜZLERDE TEBESSÜM Etkinliğe katılan yaşlılar ve yakınları İZMEK gönüllü eğitmenlerinden oluşan Müzik Orkestrası’nın şarkılarıyla unutamayacakları bir gün yaşadı. Sadece dinlemekle kalmayıp sahneye çıkan büyüklerimiz şarkı ve şiirler okuyarak moral buldu. Yürüyüş Yolu’nda ve Down Kafe önünde kek, meyve suyu ve çay ikramı gerçekleştirildi. Başkan Hürriyet’in vatandaşlar için hazırladığı, üzerinde “İyi ki varsınız. Saygımız sonsuz” yazılı sukulentler vatandaşların yüzünde tebessüm oluşturdu.    ONLAR BİZİM BAŞ TACIMIZ Pandemi koşulları nedeniyle etkinlikleri bir gün sınırlı tuttuklarını belirten Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, “Etkinliğimizde yaşlı vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarımız oldu. Müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Aynı zamanda anı olarak kalması amacıyla Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in sukulent hediyelerini onlara verdik. Onlar bizim baş tacımız. Pandemi koşulları nedeniyle yaşlılarımızdan uzaktayız. Fakat onları hiçbir zaman unutmuyoruz, yanlarındayız.” dedi.
İzmit Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda pandemi nedeniyle uzun zamandır sosyal hayattan uzak kalan büyüklerimizi unutmadı
İzmit Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda pandemi nedeniyle uzun zamandır sosyal hayattan uzak kalan büyüklerimizi unutmadı
 
İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Down Kafe’de yaşlılar için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkabildikleri saatler dikkate alınarak düzenlenen etkinlikte, pandemi nedeniyle uzun süre sosyal hayattan uzak kalan yaşlılar doyasıya eğlenerek stres attı. 
 
YÜZLERDE TEBESSÜM
Etkinliğe katılan yaşlılar ve yakınları İZMEK gönüllü eğitmenlerinden oluşan Müzik Orkestrası’nın şarkılarıyla unutamayacakları bir gün yaşadı. Sadece dinlemekle kalmayıp sahneye çıkan büyüklerimiz şarkı ve şiirler okuyarak moral buldu. Yürüyüş Yolu’nda ve Down Kafe önünde kek, meyve suyu ve çay ikramı gerçekleştirildi. Başkan Hürriyet’in vatandaşlar için hazırladığı, üzerinde “İyi ki varsınız. Saygımız sonsuz” yazılı sukulentler vatandaşların yüzünde tebessüm oluşturdu. 
 
ONLAR BİZİM BAŞ TACIMIZ
Pandemi koşulları nedeniyle etkinlikleri bir gün sınırlı tuttuklarını belirten Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, “Etkinliğimizde yaşlı vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarımız oldu. Müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Aynı zamanda anı olarak kalması amacıyla Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in sukulent hediyelerini onlara verdik. Onlar bizim baş tacımız. Pandemi koşulları nedeniyle yaşlılarımızdan uzaktayız. Fakat onları hiçbir zaman unutmuyoruz, yanlarındayız.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.