Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Ve İspark İzmit’te Otopark Sorununu Görüştü

GÜNDEM 07.04.2021 - 11:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2059+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Ve İspark İzmit’te Otopark Sorununu Görüştü

İzmit Belediyesi ve İBB iştiraklerinden İSPARK, İzmit’in en büyük sorunlarından biri olan otopark sorunu için bir araya geldi

İzmit Belediyesi, özellikle son yıllarda İzmit’te büyük bir sorun haline gelen otopark sorunu için kolları sıvadı. Günde milyonlarca insanın araç kullandığı İstanbul’un tecrübelerinden yararlanmak isteyen İzmit Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSPARK yetkililerini ağırladı. İzmit’te otopark konulu toplantıya İspark Paylaşımlı Ulaşım Hizmetleri Müdürü Elçin Lale Toktay, Bilgi Teknolojileri Müdürü Ali Güngör, Bilgi Teknolojileri Şefi Vefa Kızılaslan, Bilgi Teknolojileri Şefi Ömer Özülkü, Ulaşım Projeleri Koordinatörü Tanzer Kantık katıldı. FİKİR ALIŞVERİŞİ Sanayi kenti olması ve iş alanının fazla olması nedeniyle hızla artan nüfusun İzmit’te bir otopark sorununa yol açması ile harekete geçen İzmit Belediyesi, İSPARK yetkilileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Hürriyet, İstanbul’daki sistemlerini detaylı bir şekilde anlatarak fikir veren ekibi toplantının ardından makamında misafir etti. ALAN GEZİSİ YAPILDI Türkiye’de öncü sayılan otopark hizmeti ile tecrübelerini aktaran İSPARK yetkilileri, İzmit’te bulunan bazı otopark alanlarını ziyaret ederek yerinde inceleme gerçekleştirdiler. İstanbul’dan gelen heyete CHP Meclis Üyesi Meclis Üyesi ve ŞARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca ve Koordinatör Ozan Aksu eşlik etti. Önce Yahyakaptan Mahallesinde bulunan otopark alanlarını inceleyen ekip, daha sonra Gölkay’a giderek alan gezisi gerçekleştirdi.  
İzmit Belediyesi ve İBB iştiraklerinden İSPARK, İzmit’in en büyük sorunlarından biri olan otopark sorunu için bir araya geldi

İzmit Belediyesi, özellikle son yıllarda İzmit’te büyük bir sorun haline gelen otopark sorunu için kolları sıvadı. Günde milyonlarca insanın araç kullandığı İstanbul’un tecrübelerinden yararlanmak isteyen İzmit Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSPARK yetkililerini ağırladı. İzmit’te otopark konulu toplantıya İspark Paylaşımlı Ulaşım Hizmetleri Müdürü Elçin Lale Toktay, Bilgi Teknolojileri Müdürü Ali Güngör, Bilgi Teknolojileri Şefi Vefa Kızılaslan, Bilgi Teknolojileri Şefi Ömer Özülkü, Ulaşım Projeleri Koordinatörü Tanzer Kantık katıldı.

FİKİR ALIŞVERİŞİ

Sanayi kenti olması ve iş alanının fazla olması nedeniyle hızla artan nüfusun İzmit’te bir otopark sorununa yol açması ile harekete geçen İzmit Belediyesi, İSPARK yetkilileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Hürriyet, İstanbul’daki sistemlerini detaylı bir şekilde anlatarak fikir veren ekibi toplantının ardından makamında misafir etti.

ALAN GEZİSİ YAPILDI

Türkiye’de öncü sayılan otopark hizmeti ile tecrübelerini aktaran İSPARK yetkilileri, İzmit’te bulunan bazı otopark alanlarını ziyaret ederek yerinde inceleme gerçekleştirdiler. İstanbul’dan gelen heyete CHP Meclis Üyesi Meclis Üyesi ve ŞARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca ve Koordinatör Ozan Aksu eşlik etti. Önce Yahyakaptan Mahallesinde bulunan otopark alanlarını inceleyen ekip, daha sonra Gölkay’a giderek alan gezisi gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.