Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesinden Gögerçin Ailesi’ne yardım eli

YAŞAM 31.03.2021 - 17:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2774+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesinden Gögerçin Ailesi’ne yardım eli

İzmit Belediyesi, eşinin ve kendisinin aldığı engelli maaşları ile geçimlerini sağlamaya çalışan Behice Gögerçin’e yardım eli uzattı. Aileye her ay gıda ve giysi yardımı yapılacak, evde bakım hizmeti verilecek.

İzmit Belediyesi, eşinin ve kendisinin aldığı engelli maaşları ile geçimlerini sağlamaya çalışan Behice Gögerçin’e yardım eli uzattı. Aileye her ay gıda ve giysi yardımı yapılacak, evde bakım hizmeti verilecek   Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların sorunlarına hızlı çözüm bulmaya devam eden İzmit Belediyesi, zor günler geçiren Behice Gögerçin ve ailesine de yardım eli uzattı. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan iki çocuk annesi Behice Gögerçin, eşi ile birlikte geçimlerini engelli maaşları ile sağlıyordu. Kendilerine ulaşan başvurusu sonrası harekete geçen İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ailenin evine giderek gözlemlerde bulundu ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.   TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILAŞANACAK   Yenidoğan Mahallesi Vehbi Demirel Sokak’ta yer alan evde yapılan incelemeler sonrası İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Behice Gögerçin ve ailesine 12 ay boyunca düzenli gıda ve giyim desteği verme kararı aldı. Bunun yanında aileye talep ettikleri halıyı temin etti. Ayrıca bakıma ihtiyacı olan aile için İzmit Belediyesi’nin evde bakım birimi de bilgilendirildi. Evde bakım hizmeti veren ekipler, düzenli olarak Behice Gögerçin’i ziyaret ederek ailenin ihtiyaçlarının giderilmesini sağlayacak. 
İzmit Belediyesi, eşinin ve kendisinin aldığı engelli maaşları ile geçimlerini sağlamaya çalışan Behice Gögerçin’e yardım eli uzattı. Aileye her ay gıda ve giysi yardımı yapılacak, evde bakım hizmeti verilecek.
İzmit Belediyesi, eşinin ve kendisinin aldığı engelli maaşları ile geçimlerini sağlamaya çalışan Behice Gögerçin’e yardım eli uzattı. Aileye her ay gıda ve giysi yardımı yapılacak, evde bakım hizmeti verilecek
 
Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların sorunlarına hızlı çözüm bulmaya devam eden İzmit Belediyesi, zor günler geçiren Behice Gögerçin ve ailesine de yardım eli uzattı. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan iki çocuk annesi Behice Gögerçin, eşi ile birlikte geçimlerini engelli maaşları ile sağlıyordu. Kendilerine ulaşan başvurusu sonrası harekete geçen İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ailenin evine giderek gözlemlerde bulundu ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.
 
TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILAŞANACAK
 
Yenidoğan Mahallesi Vehbi Demirel Sokak’ta yer alan evde yapılan incelemeler sonrası İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Behice Gögerçin ve ailesine 12 ay boyunca düzenli gıda ve giyim desteği verme kararı aldı. Bunun yanında aileye talep ettikleri halıyı temin etti. Ayrıca bakıma ihtiyacı olan aile için İzmit Belediyesi’nin evde bakım birimi de bilgilendirildi. Evde bakım hizmeti veren ekipler, düzenli olarak Behice Gögerçin’i ziyaret ederek ailenin ihtiyaçlarının giderilmesini sağlayacak. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.