Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesinden ikinci pandemi destek paketi

SAĞLIK 16.01.2021 - 16:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2524+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesinden ikinci pandemi destek paketi

İzmit Belediyesi, pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan esnaf ve vatandaşlar için destek paketini devreye soktu.

Koronavirüs’ün etkisini gösterdiği 2020 yılının Mart ayında itibaren esnaf ve vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği destek paketleriyle pandeminin etkisini bir nebze olsun hafifleten İzmit Belediyesi, bir destek paketini daha devreye soktu.    KİRA ALINMAYACAK Geçtiğimiz yıl da Nisan, Mayıs, Haziran aylarında esnaflardan işgal harcı ve kira almayan İzmit Belediyesi bu sene de esnafın yardımına koşacak. Buna göre İzmit Belediyesi Aralık, Ocak ve Şubat aylarında esnaftan işgal harcı almayacak. Kirada bulunan ve pandemi sürecinde dükkanını açamayan kiracılarından, işletme açılana kadar kira almayacak.    KAHVELERE MADDİ DESTEK Kira bedellerini peşin ödeyen iş yerleri için kira sözleşmeleri 3 ay uzatılacak. Ayrıca İzmit’te bulunan ve pandemi sürecinde kapalı olan, maddi anlamda sıkıntıya düşen kahvehanelere maddi destekte bulunulacak. Yine sıkıntıda olan İzmitli kitapçılardan ciddi miktarda kitaplar alınarak kitap ihtiyacı olan kütüphanelere dağıtılacak.    İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER DE UNUTULMADI Koronavirüs pandemisinde esnafa yardım eli uzatan İzmit Belediyesi, yardıma ihtiyaç duyan insanların da sesini duydu. Buna göre İzmit’te ikamet eden,  sosyal-maddi desteğe ihtiyaç duyan ve pandemi nedeniyle işsiz kalan vatandaşlara maddi destekte bulunulacak. Bu şekilde hem iş yapamayan, hem dükkanı kapalı olan, hem de desteğe ihtiyaç duyan ailelere yardım eli uzatılmış olacak. 
İzmit Belediyesi, pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan esnaf ve vatandaşlar için destek paketini devreye soktu.
Koronavirüs’ün etkisini gösterdiği 2020 yılının Mart ayında itibaren esnaf ve vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği destek paketleriyle pandeminin etkisini bir nebze olsun hafifleten İzmit Belediyesi, bir destek paketini daha devreye soktu. 
 
KİRA ALINMAYACAK
Geçtiğimiz yıl da Nisan, Mayıs, Haziran aylarında esnaflardan işgal harcı ve kira almayan İzmit Belediyesi bu sene de esnafın yardımına koşacak. Buna göre İzmit Belediyesi Aralık, Ocak ve Şubat aylarında esnaftan işgal harcı almayacak. Kirada bulunan ve pandemi sürecinde dükkanını açamayan kiracılarından, işletme açılana kadar kira almayacak. 
 
KAHVELERE MADDİ DESTEK
Kira bedellerini peşin ödeyen iş yerleri için kira sözleşmeleri 3 ay uzatılacak. Ayrıca İzmit’te bulunan ve pandemi sürecinde kapalı olan, maddi anlamda sıkıntıya düşen kahvehanelere maddi destekte bulunulacak. Yine sıkıntıda olan İzmitli kitapçılardan ciddi miktarda kitaplar alınarak kitap ihtiyacı olan kütüphanelere dağıtılacak. 
 
İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER DE UNUTULMADI
Koronavirüs pandemisinde esnafa yardım eli uzatan İzmit Belediyesi, yardıma ihtiyaç duyan insanların da sesini duydu. Buna göre İzmit’te ikamet eden,  sosyal-maddi desteğe ihtiyaç duyan ve pandemi nedeniyle işsiz kalan vatandaşlara maddi destekte bulunulacak. Bu şekilde hem iş yapamayan, hem dükkanı kapalı olan, hem de desteğe ihtiyaç duyan ailelere yardım eli uzatılmış olacak. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.