Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesinin ücretsiz gelinlik hizmeti devam ediyor

YAŞAM 17.07.2021 - 23:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2123+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesinin ücretsiz gelinlik hizmeti devam ediyor

Yuva kurmaya hazırlanan ihtiyaç sahibi çiftler gelinlik, nişanlık veya kına elbiselerini İzmit Belediyesi Dost Eller Giysi Mağazası’ndan temin edebiliyor

Yuva kurmaya hazırlanan ihtiyaç sahibi çiftler gelinlik, nişanlık veya kına elbiselerini İzmit Belediyesi Dost Eller Giysi Mağazası’ndan temin edebiliyor   Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa el uzatmaya devam eden İzmit Belediyesi, yeni evlenecek çiftlere ücretsiz gelinlik, nişanlık ve kına elbisesi desteği sunmaya devam ediyor. Göreve geldikten sonra belediyeye ait düğün ve nikâh salonlarının kapılarını 1 TL’den açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, genç kızların hayali olan gelinliğe de ücretsiz ulaşmasını sağlıyor.    HAYALLERİNE KAVUŞUYORLAR Ekonomik nedenlerden dolayı düğünlerini ertelemek zorunda kalan çiftler İzmit Belediyesi ile hayallerine kavuşuyor. Hayırseverlerin sadece bir defa giydikleri ve Dost Eller Giyim Mağazası’na bağışladıkları gelinlikler kuru temizlemeleri tamamlanarak en güzel günler için reyonda yerini alıyor. Dar gelirli çiftler bedelsiz kiralama yöntemiyle dilediği gelinliği, nişanlığı ve kına elbisesini seçebiliyor.    KİRALAMA TALEBİ YAPILIYOR Ücretsiz olarak gelinlik, nişanlık ya da kına elbisesi kiralamak isteyen çiftler evlenme başvuru belgesiyle Dost Eller Giysi Mağazası’nda başvuruda bulunarak gelinlik, nişanlık ya da kına elbisesi kiralama talebi oluşturabiliyor. Ardından özel gününde giyeceği elbise ya da gelinliği seçebiliyor. Tutanak karşılığı kiralanan gelinlik veya elbise düğün, nişan ya da kına organizasyonunu takip eden 3 gün içerisinde mağazaya iade ediliyor.
Yuva kurmaya hazırlanan ihtiyaç sahibi çiftler gelinlik, nişanlık veya kına elbiselerini İzmit Belediyesi Dost Eller Giysi Mağazası’ndan temin edebiliyor
Yuva kurmaya hazırlanan ihtiyaç sahibi çiftler gelinlik, nişanlık veya kına elbiselerini İzmit Belediyesi Dost Eller Giysi Mağazası’ndan temin edebiliyor
 
Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa el uzatmaya devam eden İzmit Belediyesi, yeni evlenecek çiftlere ücretsiz gelinlik, nişanlık ve kına elbisesi desteği sunmaya devam ediyor. Göreve geldikten sonra belediyeye ait düğün ve nikâh salonlarının kapılarını 1 TL’den açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, genç kızların hayali olan gelinliğe de ücretsiz ulaşmasını sağlıyor. 
 
HAYALLERİNE KAVUŞUYORLAR
Ekonomik nedenlerden dolayı düğünlerini ertelemek zorunda kalan çiftler İzmit Belediyesi ile hayallerine kavuşuyor. Hayırseverlerin sadece bir defa giydikleri ve Dost Eller Giyim Mağazası’na bağışladıkları gelinlikler kuru temizlemeleri tamamlanarak en güzel günler için reyonda yerini alıyor. Dar gelirli çiftler bedelsiz kiralama yöntemiyle dilediği gelinliği, nişanlığı ve kına elbisesini seçebiliyor. 
 
KİRALAMA TALEBİ YAPILIYOR
Ücretsiz olarak gelinlik, nişanlık ya da kına elbisesi kiralamak isteyen çiftler evlenme başvuru belgesiyle Dost Eller Giysi Mağazası’nda başvuruda bulunarak gelinlik, nişanlık ya da kına elbisesi kiralama talebi oluşturabiliyor. Ardından özel gününde giyeceği elbise ya da gelinliği seçebiliyor. Tutanak karşılığı kiralanan gelinlik veya elbise düğün, nişan ya da kına organizasyonunu takip eden 3 gün içerisinde mağazaya iade ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.