Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Çınar Evler’de ince imalata başlandı

EĞİTİM 14.05.2021 - 14:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2086+ kez okundu.
 

İzmit Çınar Evler’de ince imalata başlandı

İzmit Belediyesinin İBB iştiraki Kiptaş işbirliğiyle Arızlı’da hayata geçirdiği ve hızla yükselen Kiptaş İzmit Çınar Evler’de ince imalatlara başlandı

İzmit Belediyesinin İBB iştiraki Kiptaş işbirliğiyle Arızlı’da hayata geçirdiği ve hızla yükselen Kiptaş İzmit Çınar Evler’de ince imalatlara başlandı   İzmit Belediyesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kiptaş işbirliğiyle Arızlı Akpınar’da hayata geçirdiği prestij projelerinden Kiptaş Çınar Evler’de hummalı çalışma aralıksız sürüyor. Depreme dayanıklı, doğa dostu ve yenilikçi yapısıyla İzmitlilerin nitelikli konut ihtiyacını karşılayacak olan Kiptaş İzmit Çınar Evleri’nde betonarme imalatlarının yanı sıra yapının ince imalatlarına da başlandı.    KONUTLAR KENDİNİ GÖSTERİYOR Yılbaşında temeli atılan ve 18 ay içinde tamamlanması hedeflenen 143 konutluk Kiptaş İzmit Çınar Evler Projesi’nin planlanan takvimden daha önce bitirilmesi bekleniyor. İnsan ve çevre odaklı, mimari tasarıma önem verilen ve sosyal konut anlayışını en iyi şekilde yansıtacak olan Kiptaş İzmit Çınar Evler’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konutların hızla yükseldiği proje ortaya çıktı.    KURT: İNCE İMALATA BAŞLADIK Kiptaş İzmit Çınar Evler ile ilgili son gelişmeleri aktaran Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, betonarme faaliyetlerin sürdüğünü belirtti. Projelerle ilgili gelişmeleri düzenli olarak kamuoyuyla paylaşan Kurt, "Kiptaş İzmit Çınar Evler projemizde betonarme imalatları hızla devam ederken, ince imalatlara da başladık. Titizlikle yürütülen aşamaları şeffaflıkla paylaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.
İzmit Belediyesinin İBB iştiraki Kiptaş işbirliğiyle Arızlı’da hayata geçirdiği ve hızla yükselen Kiptaş İzmit Çınar Evler’de ince imalatlara başlandı
İzmit Belediyesinin İBB iştiraki Kiptaş işbirliğiyle Arızlı’da hayata geçirdiği ve hızla yükselen Kiptaş İzmit Çınar Evler’de ince imalatlara başlandı
 
İzmit Belediyesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kiptaş işbirliğiyle Arızlı Akpınar’da hayata geçirdiği prestij projelerinden Kiptaş Çınar Evler’de hummalı çalışma aralıksız sürüyor. Depreme dayanıklı, doğa dostu ve yenilikçi yapısıyla İzmitlilerin nitelikli konut ihtiyacını karşılayacak olan Kiptaş İzmit Çınar Evleri’nde betonarme imalatlarının yanı sıra yapının ince imalatlarına da başlandı. 
 
KONUTLAR KENDİNİ GÖSTERİYOR
Yılbaşında temeli atılan ve 18 ay içinde tamamlanması hedeflenen 143 konutluk Kiptaş İzmit Çınar Evler Projesi’nin planlanan takvimden daha önce bitirilmesi bekleniyor. İnsan ve çevre odaklı, mimari tasarıma önem verilen ve sosyal konut anlayışını en iyi şekilde yansıtacak olan Kiptaş İzmit Çınar Evler’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konutların hızla yükseldiği proje ortaya çıktı. 
 
KURT: İNCE İMALATA BAŞLADIK
Kiptaş İzmit Çınar Evler ile ilgili son gelişmeleri aktaran Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, betonarme faaliyetlerin sürdüğünü belirtti. Projelerle ilgili gelişmeleri düzenli olarak kamuoyuyla paylaşan Kurt, "Kiptaş İzmit Çınar Evler projemizde betonarme imalatları hızla devam ederken, ince imalatlara da başladık. Titizlikle yürütülen aşamaları şeffaflıkla paylaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.