Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’in Perileri çok farklı “103-64”

SPOR 07.10.2020 - 23:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1671+ kez okundu.
 

İzmit’in Perileri çok farklı “103-64”

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde yeni sezona bomba gibi başlayan İzmit Belediyespor, evinde ağırladığı Birevim Elazığ İl Özel İdarespor’u 103-64 gibi farklı bir skorla yenerek 2’de 2 yaptı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde yeni sezona bomba gibi başlayan İzmit Belediyespor, evinde ağırladığı Birevim Elazığ İl Özel İdarespor’u 103-64 gibi farklı bir skorla yenerek 2’de 2 yaptı.    Yeni transferleriyle yeni sezona çok iyi hazırlanan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’ne bomba gibi başladı. İlk hafta Kayseri Basketbol’u deplasmanda mağlup eden Periler bu hafta evinde ağırladığı Birevim Elazığ İl Özel İdarespor’u 103-64 gibi farklı bir skorla yenerek 2’de 2 yaptı.  BAŞKAN HÜRRİYET YİNE YALNIZ BIRAKMADI   Takımdaki kadın sporcuların “Başkandan çok bir abla gibi” dediği İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Perileri yeni sezondaki ilk ev sahibi olduğu maçta da yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı başından sonuna kadar büyük bir heyecanla takip eden Başkan Hürriyet takımın aldığı bu farklı galibiyet sonrasında parkeye inerek sporcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik etti.    PERİLER 2’DE 2 YAPTI    Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Periler 10-0’lık seriyle başladığı ilk çeyreği 29-22 önde tamamladı. Oyun anlayışını ve sahadaki disiplini bozmayan İzmit Belediyespor ilk yarı 48-35 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte ise adeta şov yapan Periler atılan isabetli üçlüklerle bir ara farkı 46 sayıya kadar çıkardı. Genç oyunların sahne aldığı dördüncü periyotta da üstünlüğünü koruyan İzmit Belediyespor parkeden 103-64’lük skorla galibiyetle ayrıldı.    EGLE MAÇIN EN SKORER OYUNCUSU OLDU   Bu sonuçla birlikte ligde 2’de 2 yapan Perilerde Egle Siksniute 23 sayı ile maçın en skorer ismi olurken Milica Jovanoic 20, Erica Wheeler 14 sayıyla oynadı. Yeni transfer Saadet Aysu Keskin’in dışında tüm oyuncuların sayı bulması takımın sezona iyi hazırlandığını bir kez daha gösterdi. Antrenör Hasan Fırat Okul’un yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan İzmit’in Perileri ligin 3’üncü maçını Pazar günü deplasmanda Samsun Canik Belediyespor ile oynayacak.
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde yeni sezona bomba gibi başlayan İzmit Belediyespor, evinde ağırladığı Birevim Elazığ İl Özel İdarespor’u 103-64 gibi farklı bir skorla yenerek 2’de 2 yaptı.
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde yeni sezona bomba gibi başlayan İzmit Belediyespor, evinde ağırladığı Birevim Elazığ İl Özel İdarespor’u 103-64 gibi farklı bir skorla yenerek 2’de 2 yaptı. 
 
Yeni transferleriyle yeni sezona çok iyi hazırlanan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’ne bomba gibi başladı. İlk hafta Kayseri Basketbol’u deplasmanda mağlup eden Periler bu hafta evinde ağırladığı Birevim Elazığ İl Özel İdarespor’u 103-64 gibi farklı bir skorla yenerek 2’de 2 yaptı. 
BAŞKAN HÜRRİYET YİNE YALNIZ BIRAKMADI
 
Takımdaki kadın sporcuların “Başkandan çok bir abla gibi” dediği İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Perileri yeni sezondaki ilk ev sahibi olduğu maçta da yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı başından sonuna kadar büyük bir heyecanla takip eden Başkan Hürriyet takımın aldığı bu farklı galibiyet sonrasında parkeye inerek sporcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik etti. 
 
PERİLER 2’DE 2 YAPTI 
 
Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Periler 10-0’lık seriyle başladığı ilk çeyreği 29-22 önde tamamladı. Oyun anlayışını ve sahadaki disiplini bozmayan İzmit Belediyespor ilk yarı 48-35 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte ise adeta şov yapan Periler atılan isabetli üçlüklerle bir ara farkı 46 sayıya kadar çıkardı. Genç oyunların sahne aldığı dördüncü periyotta da üstünlüğünü koruyan İzmit Belediyespor parkeden 103-64’lük skorla galibiyetle ayrıldı. 
 
EGLE MAÇIN EN SKORER OYUNCUSU OLDU
 
Bu sonuçla birlikte ligde 2’de 2 yapan Perilerde Egle Siksniute 23 sayı ile maçın en skorer ismi olurken Milica Jovanoic 20, Erica Wheeler 14 sayıyla oynadı. Yeni transfer Saadet Aysu Keskin’in dışında tüm oyuncuların sayı bulması takımın sezona iyi hazırlandığını bir kez daha gösterdi. Antrenör Hasan Fırat Okul’un yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan İzmit’in Perileri ligin 3’üncü maçını Pazar günü deplasmanda Samsun Canik Belediyespor ile oynayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.