Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’in temizliğine kadın eli değiyor

YAŞAM 11.01.2021 - 11:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1792+ kez okundu.
 

İzmit’in temizliğine kadın eli değiyor

Kadın istihdamına büyük önem veren İzmit Belediyesi tarafından liyakate uygun sınav ve mülakatla işe alınan 15 kadın temizlik işçisi göreve başladı

Kadın istihdamına büyük önem veren İzmit Belediyesi tarafından liyakate uygun sınav ve mülakatla işe alınan 15 kadın temizlik işçisi göreve başladı Kadınların iş ve sosyal hayatına katkıda bulunmak adına her meslek grubunda kadının yeri olduğunu gösteren Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi, bünyesine yeni kişileri katmaya devam ediyor. Sınav ve mülakat yöntemiyle Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilen 15 kadın, kent merkezinde göreve başladı.  KİMSENİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ İzmit Belediyesi bünyesinde istihdam edilen kadınlardan Nazlıcan Kobilay, “Fatma Başkanımıza bize böyle bir fırsat tanıdığı, erkeklerin yaptığı işi bizim de yapabileceğimizi gösterdiği için teşekkür ederiz. Biz kadınlar kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağız.” dedi. İzmit Belediyesinde işe başlayan bir başka kadın Sinem Karşın ise, “İzmit Belediyesinde olmaktan gurur duyuyoruz. Sağ olsun Fatma Kaplan Hürriyet bize bir iş kapısı açtı. İzmit’e kadınların eli değecek. İzmit daha detaylı ve daha güzel temizlenecek.” ifadelerini kullandı. “İSTİHDAM ETTİĞİMİZ KADIN SAYISI ARTACAK”       İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ise yaptığı açıklamada, “İzmit Belediyesi olarak yeni bir ilke imza atmış durumdayız. Başkanımız ve belediye yönetimiz olarak kadınların iş hayatında daha fazla olması için bir karar aldık. Bu karara Zabıta Müdürlüğümüzde kadın arkadaşlarımızı istihdam ederek başladık. Ardından kadın şoförler ve kadın nikah memurları istihdam ettik. Şimdi de temizlik işleri kadınlara emanet edildi. Tüm arkadaşlarımıza, ailelerine ve İzmit halkına hayırlı uğurlu olsun diyorum. İstihdam ettiğimiz kadınlarımızın sayısı artmaya devam edecek.” ifadelerine yer verdi.  
Kadın istihdamına büyük önem veren İzmit Belediyesi tarafından liyakate uygun sınav ve mülakatla işe alınan 15 kadın temizlik işçisi göreve başladı

Kadın istihdamına büyük önem veren İzmit Belediyesi tarafından liyakate uygun sınav ve mülakatla işe alınan 15 kadın temizlik işçisi göreve başladı

Kadınların iş ve sosyal hayatına katkıda bulunmak adına her meslek grubunda kadının yeri olduğunu gösteren Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi, bünyesine yeni kişileri katmaya devam ediyor. Sınav ve mülakat yöntemiyle Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilen 15 kadın, kent merkezinde göreve başladı. 

KİMSENİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ

İzmit Belediyesi bünyesinde istihdam edilen kadınlardan Nazlıcan Kobilay, “Fatma Başkanımıza bize böyle bir fırsat tanıdığı, erkeklerin yaptığı işi bizim de yapabileceğimizi gösterdiği için teşekkür ederiz. Biz kadınlar kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağız.” dedi. İzmit Belediyesinde işe başlayan bir başka kadın Sinem Karşın ise, “İzmit Belediyesinde olmaktan gurur duyuyoruz. Sağ olsun Fatma Kaplan Hürriyet bize bir iş kapısı açtı. İzmit’e kadınların eli değecek. İzmit daha detaylı ve daha güzel temizlenecek.” ifadelerini kullandı.

“İSTİHDAM ETTİĞİMİZ KADIN SAYISI ARTACAK”      

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ise yaptığı açıklamada, “İzmit Belediyesi olarak yeni bir ilke imza atmış durumdayız. Başkanımız ve belediye yönetimiz olarak kadınların iş hayatında daha fazla olması için bir karar aldık. Bu karara Zabıta Müdürlüğümüzde kadın arkadaşlarımızı istihdam ederek başladık. Ardından kadın şoförler ve kadın nikah memurları istihdam ettik. Şimdi de temizlik işleri kadınlara emanet edildi. Tüm arkadaşlarımıza, ailelerine ve İzmit halkına hayırlı uğurlu olsun diyorum. İstihdam ettiğimiz kadınlarımızın sayısı artmaya devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.