Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’in tüm sokakları hijyen kokuyor

GÜNDEM 02.05.2021 - 20:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2222+ kez okundu.
 

İzmit’in tüm sokakları hijyen kokuyor

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında gece gündüz fark etmeksizin yıkama ve dezenfektan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında gece gündüz fark etmeksizin yıkama ve dezenfektan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor    Pandeminin yoğun olarak yaşandığı bu dönemde mesaisini sıklaştıran ve kentin dört bir yanında vatandaşların taleplerine cevap vermeye çalışan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıkama ve dezenfektan çalışmalarını gece gündüz fark etmeksizin aralıksız sürdürüyor. Hafta içi her gün belirlenen cadde ve sokaklarda yıkama çalışması yapan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğunluğun az olduğu Akçakoca Mahallesi, Serdar Mahallesi ve Turgut Mahallesi Kadı Bayırı gibi yerleşim yerlerinde yıkama ve dezenfektan çalışmasını gündüz saatlerinde gerçekleştiriyor.    SOKAKLAR DETAYLICA TEMİZLENİYOR Gündüz yoğunluğun az olduğu bölgelerde çalışan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde ise gece geç saatlerde çalışma yapıyor. Belediye ekipleri son olarak akşam saatlerinde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Yeşilova Mahallesi Yeşilova Caddesi, Yeşilova Pazar Alanı, Alikahya Mahallesi Kapalı Pazar Alanı, 42 Evler Mahallesi Pazar Alanı, Atatürk Bulvarı ve Cengiz Topel Caddesi’nin tüm kaldırımlarını, yollarını ve çöp konteynırlarını yıkayarak ilaçlı suyla dezenfekte etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün görevli gece ekip amirlerinden Sedat Ok, İzmit’in tüm bölgelerinde çalışmaların planlı ve aralıksız bir şekilde devam edeceğini dile getirdi.
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında gece gündüz fark etmeksizin yıkama ve dezenfektan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında gece gündüz fark etmeksizin yıkama ve dezenfektan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor 
 
Pandeminin yoğun olarak yaşandığı bu dönemde mesaisini sıklaştıran ve kentin dört bir yanında vatandaşların taleplerine cevap vermeye çalışan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıkama ve dezenfektan çalışmalarını gece gündüz fark etmeksizin aralıksız sürdürüyor. Hafta içi her gün belirlenen cadde ve sokaklarda yıkama çalışması yapan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğunluğun az olduğu Akçakoca Mahallesi, Serdar Mahallesi ve Turgut Mahallesi Kadı Bayırı gibi yerleşim yerlerinde yıkama ve dezenfektan çalışmasını gündüz saatlerinde gerçekleştiriyor. 
 
SOKAKLAR DETAYLICA TEMİZLENİYOR
Gündüz yoğunluğun az olduğu bölgelerde çalışan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde ise gece geç saatlerde çalışma yapıyor. Belediye ekipleri son olarak akşam saatlerinde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Yeşilova Mahallesi Yeşilova Caddesi, Yeşilova Pazar Alanı, Alikahya Mahallesi Kapalı Pazar Alanı, 42 Evler Mahallesi Pazar Alanı, Atatürk Bulvarı ve Cengiz Topel Caddesi’nin tüm kaldırımlarını, yollarını ve çöp konteynırlarını yıkayarak ilaçlı suyla dezenfekte etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün görevli gece ekip amirlerinden Sedat Ok, İzmit’in tüm bölgelerinde çalışmaların planlı ve aralıksız bir şekilde devam edeceğini dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.