">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te 24 kişi kumar oynarken yakalandı

ASAYİŞ 15.05.2021 - 23:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1632+ kez okundu.
 

İzmit’te 24 kişi kumar oynarken yakalandı

İzmit’te iki ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonunda 24 kişi kumar oynarken yakalandı. Geçtiğimiz gün İzmit’te bulunan iki farklı adreste kumar oynandığı ihbarını alan İzmit İlçe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslere baskın düzenledi. Adreslerde yapılan operasyonlarda toplam 24 şahsın sokağa çıkma yasağını ihlal ederek sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal ederek kumar oynadıkları tespit edildi. Ayrıca masa üzerinde bulunan paralara ve oyun kağıtlarına el konuldu. İkamet sahibi ve şahıslar hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli ve idari işlem yapıldı.

İzmit’te iki ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonunda 24 kişi kumar oynarken yakalandı.

Geçtiğimiz gün İzmit’te bulunan iki farklı adreste kumar oynandığı ihbarını alan İzmit İlçe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslere baskın düzenledi. Adreslerde yapılan operasyonlarda toplam 24 şahsın sokağa çıkma yasağını ihlal ederek sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal ederek kumar oynadıkları tespit edildi. Ayrıca masa üzerinde bulunan paralara ve oyun kağıtlarına el konuldu. İkamet sahibi ve şahıslar hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli ve idari işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.