Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit'te sanatın sesi Cihat Aşkın ile duyulacak

SANAT 03.03.2021 - 14:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1406+ kez okundu.
 

İzmit'te sanatın sesi Cihat Aşkın ile duyulacak

İzmit Belediyesi, kentteki kültür sanat etkinliklerini daha üst seviyeye taşımak ve cıvıl cıvıl bir İzmit oluşturmak amacıyla kurduğu İzmit Sanat Akademisi’nde, ünlü besteci ve keman virtiözü Prof. Dr. Cihat Aşkın’la birlikte çalışacak.

İzmit Belediyesi, kentteki kültür sanat etkinliklerini daha üst seviyeye taşımak ve cıvıl cıvıl bir İzmit oluşturmak amacıyla kurduğu İzmit Sanat Akademisi’nde,  ünlü besteci ve keman virtiözü Prof. Dr. Cihat Aşkın’la birlikte çalışacak.   İzmit’i yeniden Sanat Kenti haline getirmek amacıyla İzmit Sanat Akademisi’ni kuran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, akademinin müzik bölümü çalışmalarını sanat danışmanı Prof. Dr. Cihat Aşkın ile yürütecek. Dünyaca ünlü keman virtüözü Cihan Aşkın, İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde İzmit’in yetenekli gençlerinin müzik eğitimlerine yardımcı olmak, onları sanatla bütünleştirmek amacıyla ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor.    CİHAT AŞKIN İLE YETENEK AVI   Alanlarında uzman eğitmen kadrosu ile Prof. Dr. Cihat Aşkın önderliğinde Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nü hayata geçiren İzmit Belediyesi ilk adımlarını da attı. Prof. Dr. Cihat Aşkın önderliğinde Müzik Yetenek Taramasını ilçenin dört bir yanında gerçekleştirmek amacıyla yetenek avına çıkan İzmit Belediyesi, Müzik Eğitimi yetenek taramasını İzmit’in tüm mahallelerinde gerçekleştirecek.    CİHAT AŞKIN KİMDİR?   İstanbul doğumlu Türk kemancı Cihat Aşkın, hem doğu, hem de batı dünyasına hakim olan ve ayakları dünyanın iki kıtasına basmış bir kültür insanı olarak şekillenen kimliği ile Türk keman okulunun uluslararası temsilcisi olarak tanınmıştır. Keman virtüözü olarak çıktığı konser turnelerinde Kuzey ve Güney Amerika’da, Avrupa ve Asya’da, Afrika’da resitaller ve konserler vermiş, Türk ve evrensel sanatın ürünlerini dünya seyircisiyle paylaşmıştır.
İzmit Belediyesi, kentteki kültür sanat etkinliklerini daha üst seviyeye taşımak ve cıvıl cıvıl bir İzmit oluşturmak amacıyla kurduğu İzmit Sanat Akademisi’nde, ünlü besteci ve keman virtiözü Prof. Dr. Cihat Aşkın’la birlikte çalışacak.
İzmit Belediyesi, kentteki kültür sanat etkinliklerini daha üst seviyeye taşımak ve cıvıl cıvıl bir İzmit oluşturmak amacıyla kurduğu İzmit Sanat Akademisi’nde,  ünlü besteci ve keman virtiözü Prof. Dr. Cihat Aşkın’la birlikte çalışacak.
 
İzmit’i yeniden Sanat Kenti haline getirmek amacıyla İzmit Sanat Akademisi’ni kuran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, akademinin müzik bölümü çalışmalarını sanat danışmanı Prof. Dr. Cihat Aşkın ile yürütecek. Dünyaca ünlü keman virtüözü Cihan Aşkın, İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde İzmit’in yetenekli gençlerinin müzik eğitimlerine yardımcı olmak, onları sanatla bütünleştirmek amacıyla ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor. 
 
CİHAT AŞKIN İLE YETENEK AVI
 
Alanlarında uzman eğitmen kadrosu ile Prof. Dr. Cihat Aşkın önderliğinde Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nü hayata geçiren İzmit Belediyesi ilk adımlarını da attı. Prof. Dr. Cihat Aşkın önderliğinde Müzik Yetenek Taramasını ilçenin dört bir yanında gerçekleştirmek amacıyla yetenek avına çıkan İzmit Belediyesi, Müzik Eğitimi yetenek taramasını İzmit’in tüm mahallelerinde gerçekleştirecek. 
 
CİHAT AŞKIN KİMDİR?
 
İstanbul doğumlu Türk kemancı Cihat Aşkın, hem doğu, hem de batı dünyasına hakim olan ve ayakları dünyanın iki kıtasına basmış bir kültür insanı olarak şekillenen kimliği ile Türk keman okulunun uluslararası temsilcisi olarak tanınmıştır. Keman virtüözü olarak çıktığı konser turnelerinde Kuzey ve Güney Amerika’da, Avrupa ve Asya’da, Afrika’da resitaller ve konserler vermiş, Türk ve evrensel sanatın ürünlerini dünya seyircisiyle paylaşmıştır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.