Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kadın Girişimciler Merkezi’nde tefrişat başladı

YAŞAM 23.03.2021 - 17:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2789+ kez okundu.
 

Kadın Girişimciler Merkezi’nde tefrişat başladı

Kadınların çalışma hayatına hazırlanması, kendi işlerinin patronu olması ve başarılı üretim yapması için yapılan Kadın Girişimciler Merkezi’nde tefrişat çalışmaları başladı

Kadınların çalışma hayatına hazırlanması, kendi işlerinin patronu olması ve başarılı üretim yapması için yapılan Kadın Girişimciler Merkezi’nde tefrişat çalışmaları başladı Kadınların üretime katılarak ‘Ben de varım’ demelerini ve hem kendilerine hem de kent ekonomisine katma değer yaratmalarını isteyen İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet’in büyük önem verdiği Kadın Girişimciler Merkezi’nde tefrişat çalışmaları başladı. Mehmet Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bin 135 metrekare alanda yapımı süren Merkez’de kadınlara mentörlük ve danışmanlık yapılacak. YOLU MERKEZDEN GEÇSİN Kadınların iş hayatında gelişmesine ve büyümesine yardımcı olarak hayata daha güvenli bakmalarını sağlayacak Kadın Girişimciler Merkezi’nde çeşitli destekler sunularak kadınlar üretime teşvik edilecek. Sosyal ve hukuksal desteğin de sağlanacağı Merkez’de kapasite güçlendirme eğitimleriyle kadınların ekonomik hayata katılımı arttırılacak. Yolu bu Merkez’den geçen kadınların işletme sahibi olması, işletmelerini bilinçli idare edebilmesi, katma değeri yüksek ürün üretebileceği atölyeler açması planlanıyor.  KADINA SINIRSIZ DESTEK Yenilikçi girişimcilik, iş yönetimi, eğitim, uygulama, destek ve danışmanlık hizmetlerinin verileceği Kadın Girişimciler Merkezi, bodrum ve çatı katı dahil olmak üzere toplam 5 katta hizmet verecek. Genç ve yeni kadın işletmecilerin kendini geliştirebileceği Kadın Girişimciler Merkezi’nde ekipman, yönetim, mali kaynaklara erişim, ortak ofis hizmeti ve mentörlük desteğinin yanı sıra çok sayıda atölye ile teknik destek de verilecek. HER KATTA FARKLI ATÖLYE Kadın Girişimciler Merkezi’nin bodrum katında; spor salonu ve çocuk oyun odası, zemin katta; ofis, etüt odası ve 7-12 yaş çocuk kütüphanesi ve mutfak, birinci katta; mum-sabun-tokat baskı atölyeleri, mozaik atölyeleri, seramik-çini atölyesi, keçe atölyesi ve hediyelik eşya atölyesi, ikinci katta; makrome atölyesi, su kabağı atölyesi, deri atölyesi ve takı tasarım atölyesi, çatı katında ise; gebe eğitim sınıfı, diyetisyen ve psikolog hizmetleri sunulacak.
Kadınların çalışma hayatına hazırlanması, kendi işlerinin patronu olması ve başarılı üretim yapması için yapılan Kadın Girişimciler Merkezi’nde tefrişat çalışmaları başladı

Kadınların çalışma hayatına hazırlanması, kendi işlerinin patronu olması ve başarılı üretim yapması için yapılan Kadın Girişimciler Merkezi’nde tefrişat çalışmaları başladı

Kadınların üretime katılarak ‘Ben de varım’ demelerini ve hem kendilerine hem de kent ekonomisine katma değer yaratmalarını isteyen İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet’in büyük önem verdiği Kadın Girişimciler Merkezi’nde tefrişat çalışmaları başladı. Mehmet Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bin 135 metrekare alanda yapımı süren Merkez’de kadınlara mentörlük ve danışmanlık yapılacak.

YOLU MERKEZDEN GEÇSİN

Kadınların iş hayatında gelişmesine ve büyümesine yardımcı olarak hayata daha güvenli bakmalarını sağlayacak Kadın Girişimciler Merkezi’nde çeşitli destekler sunularak kadınlar üretime teşvik edilecek. Sosyal ve hukuksal desteğin de sağlanacağı Merkez’de kapasite güçlendirme eğitimleriyle kadınların ekonomik hayata katılımı arttırılacak. Yolu bu Merkez’den geçen kadınların işletme sahibi olması, işletmelerini bilinçli idare edebilmesi, katma değeri yüksek ürün üretebileceği atölyeler açması planlanıyor. 

KADINA SINIRSIZ DESTEK

Yenilikçi girişimcilik, iş yönetimi, eğitim, uygulama, destek ve danışmanlık hizmetlerinin verileceği Kadın Girişimciler Merkezi, bodrum ve çatı katı dahil olmak üzere toplam 5 katta hizmet verecek. Genç ve yeni kadın işletmecilerin kendini geliştirebileceği Kadın Girişimciler Merkezi’nde ekipman, yönetim, mali kaynaklara erişim, ortak ofis hizmeti ve mentörlük desteğinin yanı sıra çok sayıda atölye ile teknik destek de verilecek.

HER KATTA FARKLI ATÖLYE

Kadın Girişimciler Merkezi’nin bodrum katında; spor salonu ve çocuk oyun odası, zemin katta; ofis, etüt odası ve 7-12 yaş çocuk kütüphanesi ve mutfak, birinci katta; mum-sabun-tokat baskı atölyeleri, mozaik atölyeleri, seramik-çini atölyesi, keçe atölyesi ve hediyelik eşya atölyesi, ikinci katta; makrome atölyesi, su kabağı atölyesi, deri atölyesi ve takı tasarım atölyesi, çatı katında ise; gebe eğitim sınıfı, diyetisyen ve psikolog hizmetleri sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.