Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kandıra Yolunda motosiklet kazası bir ölü

Trafik Kazası 17.09.2020 - 13:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3317+ kez okundu.
 

Kandıra Yolunda motosiklet kazası bir ölü

Kandıra yolunda yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Kandıra yolunda yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. ÇARPIŞTILAR Edinilen bilgi ve iddialara göre korkunç trafik kazası Kandıra Balcı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. 40 yaşındaki A.Ç. idaresindeki 54 PC 777 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 58 yaşındaki Murat Bilgiç’in kullandığı 34 TY 1540 plakalı motosikletle çarpıştı. KURTARILAMADI Kaza hemen 112 acil sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen 58 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Bilgiç kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Emniyet güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kandıra yolunda yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Kandıra yolunda yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgi ve iddialara göre korkunç trafik kazası Kandıra Balcı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. 40 yaşındaki A.Ç. idaresindeki 54 PC 777 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 58 yaşındaki Murat Bilgiç’in kullandığı 34 TY 1540 plakalı motosikletle çarpıştı.

KURTARILAMADI

Kaza hemen 112 acil sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen 58 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Bilgiç kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Emniyet güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.