Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kanser tedavisi görürken virüse yakalandı

Vefat 21.05.2021 - 12:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1510+ kez okundu.
 

Kanser tedavisi görürken virüse yakalandı

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Oruçlar inşaat&Otomotiv sahipleri.Turgay ve Erdal Oruç’un Dayıları Resul Deniz vefat etti.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Oruçlar inşaat&Otomotiv sahipleri.Turgay  ve Erdal Oruç’un Dayıları Resul Deniz vefat etti. Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde oturtan ve uzun zamandır kanser tedavisi gören Resul Deniz (65) virüse yakalandı ve tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Körfez’de yakından tanınan Oruç ve Deniz ailesinin de akrabası olan 65 yaşındaki Resul Deniz, yaklaşık 7 yıldır kanser tedavisi görüyordu. Son dönemde tedavi esnasında kovid virüsü kapan 3 çocuk babası Resul Deniz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve vefat etti. Resul Deniz, saat 11.00’de İlimtepe Belen Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında aynı mezarlıkta toprağa verildi. Resul Deniz, Erdal ve Turgay Oruç’un Dayısı, Burhan, Gürgün ve Ersin Deniz’in de amcasıydı. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Oruçlar inşaat&Otomotiv sahipleri.Turgay ve Erdal Oruç’un Dayıları Resul Deniz vefat etti.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Oruçlar inşaat&Otomotiv sahipleri.Turgay  ve Erdal Oruç’un Dayıları Resul Deniz vefat etti.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde oturtan ve uzun zamandır kanser tedavisi gören Resul Deniz (65) virüse yakalandı ve tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Körfez’de yakından tanınan Oruç ve Deniz ailesinin de akrabası olan 65 yaşındaki Resul Deniz, yaklaşık 7 yıldır kanser tedavisi görüyordu.

Son dönemde tedavi esnasında kovid virüsü kapan 3 çocuk babası Resul Deniz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve vefat etti. Resul Deniz, saat 11.00’de İlimtepe Belen Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Resul Deniz, Erdal ve Turgay Oruç’un Dayısı, Burhan, Gürgün ve Ersin Deniz’in de amcasıydı.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.