Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karslılar birlik gecesinde coştular

KÜLTÜR 02.11.2019 - 22:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3233+ kez okundu.
 

Karslılar birlik gecesinde coştular

Genç iş adamı ve girişimci Harun Bozkurt’un başkanı olduğu Körfez Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesi Ülker Gold Düğün Sarayı’nda büyük ve geniş katılımla yapıldı.

Genç iş adamı ve girişimci Harun Bozkurt’un başkanı olduğu Körfez Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesi Ülker Gold Düğün Sarayı’nda büyük ve geniş katılımla yapıldı. Harun Bozkurt ve yönetiminin ev sahipliği  yaptığı coşkulu geceye, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren ve yönetimi, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimi, AKP Körfez Belediye Meclis üyesi Av. Sinan Barış Kaya, Doğan Orak, Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, KAI Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, Eski KAI Vakfı Başkanı Yener Cimşit, Mehmet Irak, Doğan Bozkurt, Ecz. Caner Göçmez, Zenay Şirketler Grubu Yön. Kurulu Başkanı Ayten Süleymanoğlu, Metsan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bozkurt, Fatih Mahalle Muhtarı Salih Yolcu, iş adamları ile STK Başkanları ile yöneticileri. İle çok sayıda davetli katıldı. Birliğimizi bozmayacağız Açılış ve selamlama konuşması yapan Körfez Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Harun Bozkurt, Körfez’de kurulan ve eski bir geçmişe sahip olan Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Derneği tarafından düzenlenen birlik gecesine katılan eski ve yeni başkanlara hizmetlerinden ötürü hepsine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.Bu gecede geleneksel olarak dayanışma gecesinde kesinlikle birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Bir olacağız, diri olacağız. Derneğimizin amacı üyelerimizi ve her kesimi bir arada görmektir. Başkan Bozkurt sözlerini şöyle devam etti. ''Hemşehrilerimizle beraber bu geceyi dernek üyelerimizle  gerçekleştirme fırsatı bulduk. Sık sık bir araya gelme fırsatı bulamayanlar burada hasret giderdiği yer. Katılanlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah böyle bir etkinliğin aynısını güzel her yıl  gerçekleştirmek istiyoruz'' diye belirtti. Gecenin başlangıcında derneğin eski ve yeni başkanlarına, hizmet verenlere plaket sunumu yapıldı. Gecede ayrıca sanatçılardan Akın Alim ile Aşık Ozanlar söyledikleri birbirinden güzel parçalarla geceye renk kattı. Düzenlenen gecede konuklara yöresel peyniri lavaş ve mantı ikram edildi.    
Genç iş adamı ve girişimci Harun Bozkurt’un başkanı olduğu Körfez Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesi Ülker Gold Düğün Sarayı’nda büyük ve geniş katılımla yapıldı.

Genç iş adamı ve girişimci Harun Bozkurt’un başkanı olduğu Körfez Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesi Ülker Gold Düğün Sarayı’nda büyük ve geniş katılımla yapıldı.

Harun Bozkurt ve yönetiminin ev sahipliği  yaptığı coşkulu geceye, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren ve yönetimi, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimi, AKP Körfez Belediye Meclis üyesi Av. Sinan Barış Kaya, Doğan Orak, Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, KAI Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, Eski KAI Vakfı Başkanı Yener Cimşit, Mehmet Irak, Doğan Bozkurt, Ecz. Caner Göçmez, Zenay Şirketler Grubu Yön. Kurulu Başkanı Ayten Süleymanoğlu, Metsan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bozkurt, Fatih Mahalle Muhtarı Salih Yolcu, iş adamları ile STK Başkanları ile yöneticileri. İle çok sayıda davetli katıldı.

Birliğimizi bozmayacağız

Açılış ve selamlama konuşması yapan Körfez Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Harun Bozkurt, Körfez’de kurulan ve eski bir geçmişe sahip olan Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Derneği tarafından düzenlenen birlik gecesine katılan eski ve yeni başkanlara hizmetlerinden ötürü hepsine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.Bu gecede geleneksel olarak dayanışma gecesinde kesinlikle birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Bir olacağız, diri olacağız. Derneğimizin amacı üyelerimizi ve her kesimi bir arada görmektir.

Başkan Bozkurt sözlerini şöyle devam etti. ''Hemşehrilerimizle beraber bu geceyi dernek üyelerimizle  gerçekleştirme fırsatı bulduk. Sık sık bir araya gelme fırsatı bulamayanlar burada hasret giderdiği yer. Katılanlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah böyle bir etkinliğin aynısını güzel her yıl  gerçekleştirmek istiyoruz'' diye belirtti.

Gecenin başlangıcında derneğin eski ve yeni başkanlarına, hizmet verenlere plaket sunumu yapıldı. Gecede ayrıca sanatçılardan Akın Alim ile Aşık Ozanlar söyledikleri birbirinden güzel parçalarla geceye renk kattı.

Düzenlenen gecede konuklara yöresel peyniri lavaş ve mantı ikram edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.