Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kayıp cüzdan sahibine ulaştırıldı

YAŞAM 19.05.2021 - 12:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1458+ kez okundu.
 

Kayıp cüzdan sahibine ulaştırıldı

Sekapark’ta bulunan kayıp cüzdan, Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi (EMOS) üzerinden yapılan tespit sonrasında sahibine ulaştırıldı.

Kamu düzenin sağlanması için yoğun çaba sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri Sekapark’ta bulunan cüzdanı sahibine ulaştırdı. SEKAPARK’TA CÜZDAN BULUNDU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Sekapark’taki temizlik çalışmaları sırasında cüzdan buldu. Cüzdanı teslim alan Kocaeli Zabıtası, içerisinde kimlik ve banka kartları ile bir miktar para olduğunu tespit etti. EMOS ÜZERİNDEN SAHİBİNE ULAŞTILAR Cüzdanı sahibine ulaşmak için çalışma başlatan Zabıta ekipleri, Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi (EMOS) üzerinden adres tespitini gerçekleştirdi. Sude Meşe adlı vatandaşın adresine giden ekipler, tutanakla cüzdanı sahibine teslim etti. Cüzdanına kavuşan Meşe, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Sekapark’ta bulunan kayıp cüzdan, Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi (EMOS) üzerinden yapılan tespit sonrasında sahibine ulaştırıldı.

Kamu düzenin sağlanması için yoğun çaba sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri Sekapark’ta bulunan cüzdanı sahibine ulaştırdı.

SEKAPARK’TA CÜZDAN BULUNDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Sekapark’taki temizlik çalışmaları sırasında cüzdan buldu. Cüzdanı teslim alan Kocaeli Zabıtası, içerisinde kimlik ve banka kartları ile bir miktar para olduğunu tespit etti.

EMOS ÜZERİNDEN SAHİBİNE ULAŞTILAR

Cüzdanı sahibine ulaşmak için çalışma başlatan Zabıta ekipleri, Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi (EMOS) üzerinden adres tespitini gerçekleştirdi. Sude Meşe adlı vatandaşın adresine giden ekipler, tutanakla cüzdanı sahibine teslim etti. Cüzdanına kavuşan Meşe, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.