Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kılıçdaroğlu, Kocaeli’nin taleplerini Türkiye’nin gündemine taşıyacak

SİYASET 23.06.2021 - 22:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1639+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu, Kocaeli’nin taleplerini Türkiye’nin gündemine taşıyacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli programı belli oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli programı belli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran  Perşembe Günü Kocaeli’de gerçekleştireceği programların detayları belli oldu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ilk olarak sabah 09.30’da Darıca’daki Hegsagone Otel’de, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerinden katılacak olan kanaat önderleri ile bir araya gelerek Kocaeli’nin sorunlarını ve temsilcilerin taleplerini dinleyecek. KANAAT ÖNDERLERİ VE BALIKÇILAR Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Darıca’daki programın ardından saat 12.30’da Hereke İskele Mevkii’ndeki esnafları ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu 13.00’da ise Hereke Sahili’nden tekne ile Karamürsel istikametine doğru yöre balıkçılarıyla açıklarak hem müsilaj incelemesi yapacak hem de sorunlarını dinleyecek. Saat 14.00’da ise Karamürsel Kültür Merkezi’nde bölgenin kanaat önderleri ile buluşarak taleplerini dinleyecek. Genel başkan programların ardından kendisine Kocaeli ilgili iletilen tüm talepleri Türkiye’nin gündemine taşıyacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli programı belli oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli programı belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran  Perşembe Günü Kocaeli’de gerçekleştireceği programların detayları belli oldu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ilk olarak sabah 09.30’da Darıca’daki Hegsagone Otel’de, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerinden katılacak olan kanaat önderleri ile bir araya gelerek Kocaeli’nin sorunlarını ve temsilcilerin taleplerini dinleyecek.

KANAAT ÖNDERLERİ VE BALIKÇILAR

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Darıca’daki programın ardından saat 12.30’da Hereke İskele Mevkii’ndeki esnafları ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu 13.00’da ise Hereke Sahili’nden tekne ile Karamürsel istikametine doğru yöre balıkçılarıyla açıklarak hem müsilaj incelemesi yapacak hem de sorunlarını dinleyecek. Saat 14.00’da ise Karamürsel Kültür Merkezi’nde bölgenin kanaat önderleri ile buluşarak taleplerini dinleyecek. Genel başkan programların ardından kendisine Kocaeli ilgili iletilen tüm talepleri Türkiye’nin gündemine taşıyacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.