Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kimliğini hastanede unutan genç kızın imdadına İzmit Belediyesi yetişti

GÜNDEM 06.06.2021 - 22:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2178+ kez okundu.
 

Kimliğini hastanede unutan genç kızın imdadına İzmit Belediyesi yetişti

İzmit Belediyesi, kimliğini unutan genç kıza umut oldu

Kimliğini hastanede yatan ablasının yanında unuttuğu için Liselere Geçiş Sınavı’na girememe endişesi yaşayan genç kızın imdadına İzmit Belediyesi ekipleri yetişti. Öğrencinin kimliğini sınava yetiştiren ekipler, genç kızın bir yıllık emeğini zayi etmedi    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8.sınıf öğrencilerinin bir üst eğitim kurumlarına yerleştirilerek eğitimlerine devam edebilmeleri için düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS), Türkiye genelinde olduğu gibi İzmitli öğrenci ve velileri de heyecanlandırdı. İzmit’te Kocatepe Ortaokulu’nda sınava girecek olan ve kimlik kartını Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görmekte olan ablasının yanında unutan Gül Seviç’in yardımına İzmit Belediyesi ekipleri koştu.   EKİPLER, KİMLİK KARTINI ULAŞTIRDI Zamanı azalan ve sınava giremeyeceğini düşünerek büyük endişe yaşayan Gül Seviç’e, Kocatepe Ortaokulu önünde öğrencilere yardımcı olmak için stant açan ve çeşitli ikramlarda bulunan İzmit Belediyesi ekipleri yardım eli uzattı. Belediye ekipleri, öğrencinin sınav anında yanında olmak için beklemeye gelen diğer ablası Ümmügülsüm Seviç’i Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü ve kimliği alarak Kocatepe Ortaokulu’na geri getirdi. İzmit Belediyesinin ekipleri kimliğini yetiştirdiği Gül Seviç’in sınava girebilmesini sağladı.   ANINDA MÜDAHALE İÇİN TEŞEKKÜR Pandemi koşulları sebebiyle zor bir eğitim yılı geçiren ve bu süreçte sınava hazırlanan kardeşinin sınava giremeyeceğini düşünerek üzülen abla Ümmügülsüm Seviç, kimlik kartına ulaşabilmeleri konusunda soruna hızla müdahale ederek kendilerine destek olan İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
İzmit Belediyesi, kimliğini unutan genç kıza umut oldu
Kimliğini hastanede yatan ablasının yanında unuttuğu için Liselere Geçiş Sınavı’na girememe endişesi yaşayan genç kızın imdadına İzmit Belediyesi ekipleri yetişti. Öğrencinin kimliğini sınava yetiştiren ekipler, genç kızın bir yıllık emeğini zayi etmedi 
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8.sınıf öğrencilerinin bir üst eğitim kurumlarına yerleştirilerek eğitimlerine devam edebilmeleri için düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS), Türkiye genelinde olduğu gibi İzmitli öğrenci ve velileri de heyecanlandırdı. İzmit’te Kocatepe Ortaokulu’nda sınava girecek olan ve kimlik kartını Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görmekte olan ablasının yanında unutan Gül Seviç’in yardımına İzmit Belediyesi ekipleri koştu.
 
EKİPLER, KİMLİK KARTINI ULAŞTIRDI
Zamanı azalan ve sınava giremeyeceğini düşünerek büyük endişe yaşayan Gül Seviç’e, Kocatepe Ortaokulu önünde öğrencilere yardımcı olmak için stant açan ve çeşitli ikramlarda bulunan İzmit Belediyesi ekipleri yardım eli uzattı. Belediye ekipleri, öğrencinin sınav anında yanında olmak için beklemeye gelen diğer ablası Ümmügülsüm Seviç’i Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü ve kimliği alarak Kocatepe Ortaokulu’na geri getirdi. İzmit Belediyesinin ekipleri kimliğini yetiştirdiği Gül Seviç’in sınava girebilmesini sağladı.
 
ANINDA MÜDAHALE İÇİN TEŞEKKÜR
Pandemi koşulları sebebiyle zor bir eğitim yılı geçiren ve bu süreçte sınava hazırlanan kardeşinin sınava giremeyeceğini düşünerek üzülen abla Ümmügülsüm Seviç, kimlik kartına ulaşabilmeleri konusunda soruna hızla müdahale ederek kendilerine destek olan İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.