Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de 815 öğretmenin yeri değişti

EĞİTİM 03.08.2020 - 20:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2308+ kez okundu.
 

Kocaeli’de 815 öğretmenin yeri değişti

İl içi atama talebi kapsamında Kocaeli’de 815 öğretmenin yeri değişti. Yer değiştiren öğretmenlerin görevden ayrılma işlemleri ise 4 Ağustos’da başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri kanalıyla açıklanan il içi atama ve tayin sonuçları duyuruldu. 20 Temmuz-27 Temmuz tarihleri arasında sistem üzerinden başvuruları alınan il içi atama talebinde bulunan öğretmenler için 28 Temmuz’da atama sonuçları ilan edilmeye başlandı. Kadrosunun bulunduğu kurumda 3 yılı tamamlayan öğretmenler tarafından yapılan il içi yer değişikliği başvurusunda görevden ayrılma işlemleri ise 4 Ağustos’ta başlayacak. KOCAELİ’DE DURUM NE? Kocaeli’de 815 öğretmenin yeri değişti. Aralarında din kültürü ve ahlak bilgisi, fen bilimleri, İngilizce, matematik gibi branşların olduğu il içi yer değiştirmede, en çok okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin başvuru yaptığı görüldü. Ayrıca bazı okullarda müdür yardımcılığı görevinde bulunan kişilerin ise il içi atama kapsamında yeni okullarda öğretmen olarak görev yapacağı öğrenildi.  
İl içi atama talebi kapsamında Kocaeli’de 815 öğretmenin yeri değişti. Yer değiştiren öğretmenlerin görevden ayrılma işlemleri ise 4 Ağustos’da başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri kanalıyla açıklanan il içi atama ve tayin sonuçları duyuruldu. 20 Temmuz-27 Temmuz tarihleri arasında sistem üzerinden başvuruları alınan il içi atama talebinde bulunan öğretmenler için 28 Temmuz’da atama sonuçları ilan edilmeye başlandı. Kadrosunun bulunduğu kurumda 3 yılı tamamlayan öğretmenler tarafından yapılan il içi yer değişikliği başvurusunda görevden ayrılma işlemleri ise 4 Ağustos’ta başlayacak.

KOCAELİ’DE DURUM NE?

Kocaeli’de 815 öğretmenin yeri değişti. Aralarında din kültürü ve ahlak bilgisi, fen bilimleri, İngilizce, matematik gibi branşların olduğu il içi yer değiştirmede, en çok okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin başvuru yaptığı görüldü. Ayrıca bazı okullarda müdür yardımcılığı görevinde bulunan kişilerin ise il içi atama kapsamında yeni okullarda öğretmen olarak görev yapacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.