Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaelispor’dan KOTO’ya ziyaret: Gurur duyuyoruz

SPOR 16.02.2021 - 21:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2943+ kez okundu.
 

Kocaelispor’dan KOTO’ya ziyaret: Gurur duyuyoruz

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Kocaelispor 1. Başkan Vekili Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Kocaelispor 1. Başkan Vekili Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı Kentin buluşma noktası KOTO’nun geçtiğimiz gün önemli konukları vardı. “Kocaelispor kentin en değerli markasıdır” diyerek desteğini her zaman açıklayan KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Aralık ayında gerçekleşen görev dağılımı ile Kocaelispor 1. Başkan Vekilliği görevine gelen Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı. KOTO’DAN AĞIRLAMA KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, aynı zamanda Kocaelispor 2. Başkan Vekili de olan KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barış, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Şen, Abdurrahman Çuhadar ve Yusuf Erenkaya’nın da yer aldığı ziyarette, Kocaelispor’un durumu görüşüldü. ‘KOCAELİSPOR SADECE BİR TAKIM DEĞİLDİR’ Kocaelispor’a sadece bir takım gözüyle bakmamak gerektiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Başkan Bulut, “Her zaman ve her yerde Kocaelispor’un ilimizin en önemli markası olduğunu ve her şeyin üzerinde tutulması gerektiğini ifade etmiştik. Kocaelispor bugün geldiği noktayla, ‘birlikten başarı ve kuvvet doğar’ sözünün ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Takımımızla gurur duyuyoruz. Takımımıza desteğimiz devam edecek” dedi. HER MAÇTA KOTO’DAN TRİBÜN DESTEĞİ KOTO’nun Kocaelispor’a çok önemli destekler sağladığını, geçtiğimiz sezon hiçbir maçta tribün desteğini esirgemediğini ifade eden 1. Başkan Vekili Koyun, destekleri için KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu nezdinde teşekkürlerini sunarak, devamını diledi. 1. Başkanvekili Koyun, Başkan Bulut’a adının yazılı olduğu forma hediye etti.
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Kocaelispor 1. Başkan Vekili Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Kocaelispor 1. Başkan Vekili Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı

Kentin buluşma noktası KOTO’nun geçtiğimiz gün önemli konukları vardı. “Kocaelispor kentin en değerli markasıdır” diyerek desteğini her zaman açıklayan KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Aralık ayında gerçekleşen görev dağılımı ile Kocaelispor 1. Başkan Vekilliği görevine gelen Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı.

KOTO’DAN AĞIRLAMA

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, aynı zamanda Kocaelispor 2. Başkan Vekili de olan KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barış, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Şen, Abdurrahman Çuhadar ve Yusuf Erenkaya’nın da yer aldığı ziyarette, Kocaelispor’un durumu görüşüldü.

‘KOCAELİSPOR SADECE BİR TAKIM DEĞİLDİR’

Kocaelispor’a sadece bir takım gözüyle bakmamak gerektiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Başkan Bulut, “Her zaman ve her yerde Kocaelispor’un ilimizin en önemli markası olduğunu ve her şeyin üzerinde tutulması gerektiğini ifade etmiştik. Kocaelispor bugün geldiği noktayla, ‘birlikten başarı ve kuvvet doğar’ sözünün ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Takımımızla gurur duyuyoruz. Takımımıza desteğimiz devam edecek” dedi.

HER MAÇTA KOTO’DAN TRİBÜN DESTEĞİ

KOTO’nun Kocaelispor’a çok önemli destekler sağladığını, geçtiğimiz sezon hiçbir maçta tribün desteğini esirgemediğini ifade eden 1. Başkan Vekili Koyun, destekleri için KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu nezdinde teşekkürlerini sunarak, devamını diledi. 1. Başkanvekili Koyun, Başkan Bulut’a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.