Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de 2020 yılında 858 çift mutluluğa ‘evet’ dedi.

YAŞAM 09.01.2021 - 19:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2441+ kez okundu.
 

Körfez’de 2020 yılında 858 çift mutluluğa ‘evet’ dedi.

Mutlu bir yuva kurmak için Körfez Belediyesi’ne başvuran çiftlerin nikâh kıyma işlemleri, Belediye Nikâh Salonu ve istek üzerine Kültür Merkezleri’nde pandemi tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi.

Mutlu bir yuva kurmak için Körfez Belediyesi’ne başvuran çiftlerin nikâh kıyma işlemleri, Belediye Nikâh Salonu ve istek üzerine Kültür Merkezleri’nde pandemi tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi. Ayrıca evlenmek isteyen adaylar için belediyeye ait; Hereke Kültür Merkezi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Mustafa Efe Kültür Merkezi’nde de tahsis yapıldı. 2020’DE 858 ÇİFT Zaman zaman bazı çiftlerin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak olan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Beşikten, mezara anlayışımız ile hayatlarının her aşamasında Körfezli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi. Evlendirme Memurluğu ise 2020 yılı içerisinde 858 çiftin nikah akitlerinin gerçekleştirildiğini belirtti.
Mutlu bir yuva kurmak için Körfez Belediyesi’ne başvuran çiftlerin nikâh kıyma işlemleri, Belediye Nikâh Salonu ve istek üzerine Kültür Merkezleri’nde pandemi tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi.

Mutlu bir yuva kurmak için Körfez Belediyesi’ne başvuran çiftlerin nikâh kıyma işlemleri, Belediye Nikâh Salonu ve istek üzerine Kültür Merkezleri’nde pandemi tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi. Ayrıca evlenmek isteyen adaylar için belediyeye ait; Hereke Kültür Merkezi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Mustafa Efe Kültür Merkezi’nde de tahsis yapıldı.

2020’DE 858 ÇİFT

Zaman zaman bazı çiftlerin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak olan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Beşikten, mezara anlayışımız ile hayatlarının her aşamasında Körfezli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi. Evlendirme Memurluğu ise 2020 yılı içerisinde 858 çiftin nikah akitlerinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.