Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de emlakçı silahla vuruldu

ASAYİŞ 29.07.2021 - 21:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2699+ kez okundu.
 

Körfez'de emlakçı silahla vuruldu

Körfezkent 4.Etap sitesinde bulunan Bahadır Emlak sahibi Mehmet Bahadır E. M.K. tarafından vurularak yaralandı

Körfezkent  4. Etap sitesinde aynı sitede oturan M.K. İle emlakçılık yapan Mehmet Bahadır E. İle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada M.K. adlı şahıs üzerinde silahı çıkararak emlakçı Mehmet Bahadır E.ye ateş ederek ayağından ve bacağından vurarak yaraldı. Edinilen bilgilere göre Körfezkent 4. Etap’da aynı sitede komşu olan M.K. ile emlakçılık yapan Mehmet Bahadır E.ile iki gün önce tartıştılar. Bugün akşam saatlerinde telefonla tekrar tartışınca 4.Etap’da bulunan Künefecide buluşmaya karar verirler. Künefeciye giden M.K. burada emlakçı Mehmet Bahadır E.eyle tekrar tartışmaya başladı. Tartışma birden büyüyünce M.K. üzerinde bulunan silahı Bahadır E.’ye doğrultarak bacağından ve ayağına ateş ederek yaralanmasına neden oldu. Olaydan sonra gelen sağlık ekipleri yaralanan Bahadır E.’yi Derince Araştırma Hastanesine kaldırdı.yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. M.K. ise kayıplara karışırken polis ekipleri olaylı çok geniş soruşturma başlatarak zanlıyı arama çalışmaları sürüyor.
Körfezkent 4.Etap sitesinde bulunan Bahadır Emlak sahibi Mehmet Bahadır E. M.K. tarafından vurularak yaralandı

Körfezkent  4. Etap sitesinde aynı sitede oturan M.K. İle emlakçılık yapan Mehmet Bahadır E. İle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada M.K. adlı şahıs üzerinde silahı çıkararak emlakçı Mehmet Bahadır E.ye ateş ederek ayağından ve bacağından vurarak yaraldı.

Edinilen bilgilere göre Körfezkent 4. Etap’da aynı sitede komşu olan M.K. ile emlakçılık yapan Mehmet Bahadır E.ile iki gün önce tartıştılar. Bugün akşam saatlerinde telefonla tekrar tartışınca 4.Etap’da bulunan Künefecide buluşmaya karar verirler. Künefeciye giden M.K. burada emlakçı Mehmet Bahadır E.eyle tekrar tartışmaya başladı. Tartışma birden büyüyünce M.K. üzerinde bulunan silahı Bahadır E.’ye doğrultarak bacağından ve ayağına ateş ederek yaralanmasına neden oldu. Olaydan sonra gelen sağlık ekipleri yaralanan Bahadır E.’yi Derince Araştırma Hastanesine kaldırdı.yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

M.K. ise kayıplara karışırken polis ekipleri olaylı çok geniş soruşturma başlatarak zanlıyı arama çalışmaları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.