Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de iş insanı intihar etti

Vefat 08.06.2021 - 21:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2383+ kez okundu.
 

Körfez'de iş insanı intihar etti

Körfez Mimar Sinan Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde 46 yaşındaki bir şahıs işyerinde kendini asarak intihar etti

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Reborn Gözetim iş yerinin sahibi iş insanı Yılmaz İ. girdiği ekonomik sıkıntılar nedeniyle işyeri olan ofisinde intihar etti.  Edinilen bilgilere göre Yılmaz İ. adlı şahıs Körfez Mimar Sinan Mahallesi'nde denizcilik işiyle uğraştığı iş yerinde yakınları tarafından kendini asmış olarak bulundu. Hacıosman Mahallesi'nde oturan, evli ve 4 çocuk babası olan Yılmaz İ’nin bir süre önce ortaklıktan ayrılarak kendine Reborn Gözetim firmasını kurdu. İş yerinin evrak belgeleri tamamlamak için gereken parayı bulamadığı için intihar ettiği iddia ediliyor. Ölüm haberini alan ailesi iş yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Körfez Mimar Sinan Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde 46 yaşındaki bir şahıs işyerinde kendini asarak intihar etti

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Reborn Gözetim iş yerinin sahibi iş insanı Yılmaz İ. girdiği ekonomik sıkıntılar nedeniyle işyeri olan ofisinde intihar etti.

 Edinilen bilgilere göre Yılmaz İ. adlı şahıs Körfez Mimar Sinan Mahallesi'nde denizcilik işiyle uğraştığı iş yerinde yakınları tarafından kendini asmış olarak bulundu. Hacıosman Mahallesi'nde oturan, evli ve 4 çocuk babası olan Yılmaz İ’nin bir süre önce ortaklıktan ayrılarak kendine Reborn Gözetim firmasını kurdu. İş yerinin evrak belgeleri tamamlamak için gereken parayı bulamadığı için intihar ettiği iddia ediliyor.

Ölüm haberini alan ailesi iş yerine gelerek sinir krizleri geçirdi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.