Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Koronavirüs denetimleri sürüyor

Körfez Belediyesi 10.03.2021 - 17:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2184+ kez okundu.
 

Körfez’de Koronavirüs denetimleri sürüyor

Körfez Belediyesi, covid19 salgını ile mücadele kapsamında ve 1 Mart itibarıyla kontrollü normalleşme sürecinin başlaması sebebiyle, denetimlerini sıklaştırdı.

Körfez Belediyesi, covid19 salgını ile mücadele kapsamında ve 1 Mart itibarıyla kontrollü normalleşme sürecinin başlaması sebebiyle, denetimlerini sıklaştırdı İŞLETMELER DENETLENİYOR Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetimlerde koronavirüs tedbirleri başta olmak üzere, HES (Hayat Eve Sığar) uygulaması ve hijyen kurallarına riayet edilmesi konusunda işletme sahiplerini ikaz etti. Özellikle pandemi sürecinde daha titiz davranmaları hususunda işletme yetkililerine uyarılarda bulunan Zabıta Ekipleri, koronavirüs konusunda müşterilere yönelik uyarıcı ilanlar ve duyuruların olup olmadığını da kontrol etti. TEMİZLİK, MASKE, MESAFE UYARISI Ekipler tarafından yürütülen koronavirüs denetimleri kapsamında, esnaf ve vatandaşlar temizlik, maske, sosyal mesafe kurallarına uymaları noktasında uyarıldı.
Körfez Belediyesi, covid19 salgını ile mücadele kapsamında ve 1 Mart itibarıyla kontrollü normalleşme sürecinin başlaması sebebiyle, denetimlerini sıklaştırdı.

Körfez Belediyesi, covid19 salgını ile mücadele kapsamında ve 1 Mart itibarıyla kontrollü normalleşme sürecinin başlaması sebebiyle, denetimlerini sıklaştırdı

İŞLETMELER DENETLENİYOR
Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetimlerde koronavirüs tedbirleri başta olmak üzere, HES (Hayat Eve Sığar) uygulaması ve hijyen kurallarına riayet edilmesi konusunda işletme sahiplerini ikaz etti. Özellikle pandemi sürecinde daha titiz davranmaları hususunda işletme yetkililerine uyarılarda bulunan Zabıta Ekipleri, koronavirüs konusunda müşterilere yönelik uyarıcı ilanlar ve duyuruların olup olmadığını da kontrol etti.

TEMİZLİK, MASKE, MESAFE UYARISI
Ekipler tarafından yürütülen koronavirüs denetimleri kapsamında, esnaf ve vatandaşlar temizlik, maske, sosyal mesafe kurallarına uymaları noktasında uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.