Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de kurban pazarı hazırlanıyor

GÜNDEM 28.06.2021 - 23:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1780+ kez okundu.
 

Körfez’de kurban pazarı hazırlanıyor

Bu yıl yine İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban pazarı için çalışmalar başlatıldı. Kura çekiminin yapıldığı bölgede çizgiler çekildi, hak sahipleri de tek tek satış yerlerini kurmaya başladı

Körfez Belediyesi tarafından, bu yıl yine İlimtepe bölgesindeki 30 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan pazarı alanındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kura çekiminin yapıldığı Pazar alanı için Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışmaları hızlandırdı. HİJYEN UYARISI Çizgilerin çekildiği, satış yerlerinin belirlendiği Pazar alanında hem vatandaşların hem de satıcıların temiz ve rahat bir ortamda bulunabilmesi için de tüm önlemler alındı. Ayrıca satış yapacak olan kişiler de hijyen noktasında Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından uyarıldı, gerekli tebliğler yapıldı. HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ Çalışmaların da bu doğrultuda devam ettiği alanda; hayvanlarını satacak esnafın tüm ihtiyaçlarını sağlayabileceği alanlar da oluşturuluyor. Hem satıcılar hem de kurbanlık almak için pazar alanına gelecek olan vatandaşlar, rahat bir şekilde alanı dolaşarak esnafla bir araya gelebilecek. ,  
Bu yıl yine İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban pazarı için çalışmalar başlatıldı. Kura çekiminin yapıldığı bölgede çizgiler çekildi, hak sahipleri de tek tek satış yerlerini kurmaya başladı

Körfez Belediyesi tarafından, bu yıl yine İlimtepe bölgesindeki 30 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan pazarı alanındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kura çekiminin yapıldığı Pazar alanı için Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışmaları hızlandırdı.

HİJYEN UYARISI

Çizgilerin çekildiği, satış yerlerinin belirlendiği Pazar alanında hem vatandaşların hem de satıcıların temiz ve rahat bir ortamda bulunabilmesi için de tüm önlemler alındı. Ayrıca satış yapacak olan kişiler de hijyen noktasında Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından uyarıldı, gerekli tebliğler yapıldı.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Çalışmaların da bu doğrultuda devam ettiği alanda; hayvanlarını satacak esnafın tüm ihtiyaçlarını sağlayabileceği alanlar da oluşturuluyor. Hem satıcılar hem de kurbanlık almak için pazar alanına gelecek olan vatandaşlar, rahat bir şekilde alanı dolaşarak esnafla bir araya gelebilecek.

,

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.