Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de lüks yalıya kumar baskını

ASAYİŞ 29.05.2021 - 00:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2788+ kez okundu.
 

Körfez'de lüks yalıya kumar baskını

Körfez'de bulunan bir yalıda düzenlenen kumar operasyonunda 31 kişiye idari işlem yapıldı.

Körfez'de bulunan bir yalıda düzenlenen kumar operasyonunda 31 kişiye idari işlem yapıldı.   Körfez'de sahil kısmında yer alan bir yalıda kumar oynandığına dair ihbar alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ihbar edilen adrese denizden ve karadan operasyon düzenledi. Denizden 2 Polis Botu ile baskın yapılan yalıda,  sokağa çıkma yasağını ihlal ederek ikamet içerisinde poker diye tabir edilen oyunu oynayan 31 kişi suçüstü yakalanırken, masa üzerinde bulunan paralara ve poker pullarına el konuldu. Yakalananların tamamına sokağa çıkma yasağını ve diğer korona tedbirlerini ihlalin yanı sıra kumar oynamak suçundan işlem yapıldı. Ayrıca ikamet sahibi hakkında da, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem başlatıldı. 
Körfez'de bulunan bir yalıda düzenlenen kumar operasyonunda 31 kişiye idari işlem yapıldı.

Körfez'de bulunan bir yalıda düzenlenen kumar operasyonunda 31 kişiye idari işlem yapıldı. 

 Körfez'de sahil kısmında yer alan bir yalıda kumar oynandığına dair ihbar alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ihbar edilen adrese denizden ve karadan operasyon düzenledi. Denizden 2 Polis Botu ile baskın yapılan yalıda,  sokağa çıkma yasağını ihlal ederek ikamet içerisinde poker diye tabir edilen oyunu oynayan 31 kişi suçüstü yakalanırken, masa üzerinde bulunan paralara ve poker pullarına el konuldu. Yakalananların tamamına sokağa çıkma yasağını ve diğer korona tedbirlerini ihlalin yanı sıra kumar oynamak suçundan işlem yapıldı. Ayrıca ikamet sahibi hakkında da, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.