Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Körfez için üretmeye devam ediyoruz”

GÜNDEM 30.06.2021 - 11:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2006+ kez okundu.
 

“Körfez için üretmeye devam ediyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdiği bir toplantı gerçekleştirdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdiği bir toplantı gerçekleştirdi Körfez Belediyesi Teknik Hizmetler Binası’nda yapılan değerlendirme toplantısına; Başkan Söğüt’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Fen İşleri Müdürü Serkan Yeğnidemir katılım sağladı. İŞİMİZ DE GÜCÜMÜZ DE KÖRFEZ Belediye birim müdürleri ve teknik ekiplerle sürekli olarak bir araya gelen Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de devam eden çalışmaların yanı sıra planlanan projelerin de değerlendirildiği toplantılar gerçekleştiriyor. ‘İşimiz gücümüz Körfez’ diyerek çalışmaları takip eden Söğüt, her aşamayı ise titizlikle inceliyor. OSMAN BOYRAZ’DAN ZİYARET Projelerin konuşulduğu değerlendirme toplantısına, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’da eşlik etti. Başkan Söğüt, Körfez’de yapılması planlanan ve ihalesi gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi Hereke Hukuk Kampüsü, Yarımca Sahil Sosyal Yaşam Merkezi Binası çalışmalarını Milletvekili Osman Boyraz ile paylaşarak, çeşitli istişarelerde bulundu.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdiği bir toplantı gerçekleştirdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdiği bir toplantı gerçekleştirdi

Körfez Belediyesi Teknik Hizmetler Binası’nda yapılan değerlendirme toplantısına; Başkan Söğüt’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Fen İşleri Müdürü Serkan Yeğnidemir katılım sağladı.

İŞİMİZ DE GÜCÜMÜZ DE KÖRFEZ
Belediye birim müdürleri ve teknik ekiplerle sürekli olarak bir araya gelen Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de devam eden çalışmaların yanı sıra planlanan projelerin de değerlendirildiği toplantılar gerçekleştiriyor. ‘İşimiz gücümüz Körfez’ diyerek çalışmaları takip eden Söğüt, her aşamayı ise titizlikle inceliyor.

OSMAN BOYRAZ’DAN ZİYARET
Projelerin konuşulduğu değerlendirme toplantısına, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’da eşlik etti. Başkan Söğüt, Körfez’de yapılması planlanan ve ihalesi gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi Hereke Hukuk Kampüsü, Yarımca Sahil Sosyal Yaşam Merkezi Binası çalışmalarını Milletvekili Osman Boyraz ile paylaşarak, çeşitli istişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.