Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’in cazibe merkezi olacak

GÜNDEM 21.04.2021 - 13:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2217+ kez okundu.
 

Körfez’in cazibe merkezi olacak

Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Hereke’de yapımına başlanan Sahil Parkı Projesi tüm hızıyla devam ediyor

Proje kapsamında; Hereke sahiline 93 araçlık otopark, 365 metrekare ve 255 metrekarelik 2 çocuk oyun alanı, 368 metrekare ve 222 metrekarelik 2 kafeterya, 345 metrekarelik oturma ve dinlenme platformu, fitness alanı inşa edilecek. Alan içerisinde Kürek Kulübü Meydanı ve Heykel Bahçesi yer alacak. Sahil düzenleme projesi tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olacak. BİLGİ ALDILAR Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ve teknik ekiple birlikte, yapımı hızla devam eden Hereke Sahil Projesi’ni yerinde inceledi. Projenin aşamaları hakkında bilgi alan Başkan Söğüt ve Daire Başkanı Cenan Turan, personele ise kolaylıklar diledi. BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI Devam eden proje hakkında konuşan Söğüt, “Hereke Sahil Parkı projesi tamamlandığında, bölgemizin adeta parlayan yıldızı olacak. Büyük bir emek ve yatırım yapılıyor. Körfez halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor” ifadelerinde bulundu.
Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Hereke’de yapımına başlanan Sahil Parkı Projesi tüm hızıyla devam ediyor

Proje kapsamında; Hereke sahiline 93 araçlık otopark, 365 metrekare ve 255 metrekarelik 2 çocuk oyun alanı, 368 metrekare ve 222 metrekarelik 2 kafeterya, 345 metrekarelik oturma ve dinlenme platformu, fitness alanı inşa edilecek. Alan içerisinde Kürek Kulübü Meydanı ve Heykel Bahçesi yer alacak. Sahil düzenleme projesi tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olacak.

BİLGİ ALDILAR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan ve teknik ekiple birlikte, yapımı hızla devam eden Hereke Sahil Projesi’ni yerinde inceledi. Projenin aşamaları hakkında bilgi alan Başkan Söğüt ve Daire Başkanı Cenan Turan, personele ise kolaylıklar diledi.

BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI

Devam eden proje hakkında konuşan Söğüt, “Hereke Sahil Parkı projesi tamamlandığında, bölgemizin adeta parlayan yıldızı olacak. Büyük bir emek ve yatırım yapılıyor. Körfez halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.