Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı Komite Toplantıları Yapıldı

GÜNDEM 13.07.2021 - 15:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1997+ kez okundu.
 

Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı Komite Toplantıları Yapıldı

Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı komite toplantıları yüzyüze gerçekleştirildi. Yapılan toplantılarda pandemi sonrası normalleşme kapsamında yapılacak çalışmalar detaylı olarak görüşüldü.

Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı komite toplantıları yüzyüze gerçekleştirildi. Yapılan toplantılarda pandemi sonrası normalleşme kapsamında yapılacak çalışmalar detaylı olarak görüşüldü. GÜNDEM YOĞUNDU Körfez Ticaret Odası komite toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantılarda komite üyeleri ile gündem maddeleri teker teker görüşüldü. Gündem maddelerinde üye ziyaretleri, komite üyeleri oryantasyon programı, akademik danışmanımız ile yürütülen algı ve bilinirlik çalışmaları, yeni dönem stratejik plan, Temmuz ayı meclis toplantısı üye tanıtımı, Temmuz ayı meclis toplantısı komite sunumu gündem maddelerini oluştururken. Bayram sonrası pandemi tedbirlerine de dikkat edilerek üye ziyaretlerinin başlatılmasına karar verildi. İNŞAAT KOMİTESİNDE RUHSAT, İSKÂN VE LABRATUVAR İŞLEMLERİ GÖRÜŞÜLDÜ Körfez Ticaret Odası inşaat komitesinde gündeme ek olarak Körfez Belediyesi ruhsat ve iskân çalışmaları, Laboratuvar işlemleri, Bayram sonrasında ilgili kurumların katılımı ile toplantılar organize edilmesi ve istişare toplantılarının arttırılması görüşüldü. NAKLİYE KOMİTESİNDE ADR VE U-ETDS SORUNLARI KONUŞULDU Nakliye komitesi ile yapılan toplantıda sektör sorunları detaylı olarak konuşulurken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne yazılmak üzere belli konular ele alındı.  ADR’si olmayan araçların muayene istasyonlarında yaşadıkları sorunlar başta olmak üzere; Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) sorunları, Kuzey Marmara özel köprülerinde araçların OGS ve HGS borçları nedeni ile yaşanılan sorunlar detaylı olarak konuşularak TOBB’a yazılmak üzere notları alındı.  
Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı komite toplantıları yüzyüze gerçekleştirildi. Yapılan toplantılarda pandemi sonrası normalleşme kapsamında yapılacak çalışmalar detaylı olarak görüşüldü.

Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı komite toplantıları yüzyüze gerçekleştirildi. Yapılan toplantılarda pandemi sonrası normalleşme kapsamında yapılacak çalışmalar detaylı olarak görüşüldü.

GÜNDEM YOĞUNDU

Körfez Ticaret Odası komite toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantılarda komite üyeleri ile gündem maddeleri teker teker görüşüldü. Gündem maddelerinde üye ziyaretleri, komite üyeleri oryantasyon programı, akademik danışmanımız ile yürütülen algı ve bilinirlik çalışmaları, yeni dönem stratejik plan, Temmuz ayı meclis toplantısı üye tanıtımı, Temmuz ayı meclis toplantısı komite sunumu gündem maddelerini oluştururken. Bayram sonrası pandemi tedbirlerine de dikkat edilerek üye ziyaretlerinin başlatılmasına karar verildi.

İNŞAAT KOMİTESİNDE RUHSAT, İSKÂN VE LABRATUVAR İŞLEMLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Körfez Ticaret Odası inşaat komitesinde gündeme ek olarak Körfez Belediyesi ruhsat ve iskân çalışmaları, Laboratuvar işlemleri, Bayram sonrasında ilgili kurumların katılımı ile toplantılar organize edilmesi ve istişare toplantılarının arttırılması görüşüldü.

NAKLİYE KOMİTESİNDE ADR VE U-ETDS SORUNLARI KONUŞULDU

Nakliye komitesi ile yapılan toplantıda sektör sorunları detaylı olarak konuşulurken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne yazılmak üzere belli konular ele alındı.  ADR’si olmayan araçların muayene istasyonlarında yaşadıkları sorunlar başta olmak üzere; Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) sorunları, Kuzey Marmara özel köprülerinde araçların OGS ve HGS borçları nedeni ile yaşanılan sorunlar detaylı olarak konuşularak TOBB’a yazılmak üzere notları alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.