Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Zabıtası’ndan gıda denetimi

GÜNDEM 26.04.2021 - 11:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2062+ kez okundu.
 

Körfez Zabıtası’ndan gıda denetimi

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında gıda ve hijyen denetimlerini Ramazan ayı ile birlikte yoğunlaştırdı

Ekipler, virüsün yayılma hızını önlemek amacıyla vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda sık sık uyarırken, kentte hizmet veren marketlerde ise gıda ve hijyen denetimlerini gerçekleştiriyor. İŞLETMELER MERCEK ALTINDA Vatandaşların yoğun olarak kullandığı semt pazarları başta olmak üzere, market, bakkal, fırın ve gıda satışı yapan işletmeleri tek tek kontrol eden ekipler, maske, mesafe ve hijyen ile ilgili gerekli uyarılarda da bulunuyor. Ekipler özellikle satılan ürünlerin ambalajlı olması, pide ve ekmeğin gramajı ile iş yerlerinin genel temizliği gibi konularda hem bilgilendirme hem de denetleme yapıyor. SOSYAL MESAFE UYARISI Öte yandan Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, virüsün yayılmasını önlemek amacıyla Körfezdeki parklar, cadde ve sokaklar ile durak önlerinde sık sık anons yaparak vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyarıyor.
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında gıda ve hijyen denetimlerini Ramazan ayı ile birlikte yoğunlaştırdı

Ekipler, virüsün yayılma hızını önlemek amacıyla vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda sık sık uyarırken, kentte hizmet veren marketlerde ise gıda ve hijyen denetimlerini gerçekleştiriyor.

İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı semt pazarları başta olmak üzere, market, bakkal, fırın ve gıda satışı yapan işletmeleri tek tek kontrol eden ekipler, maske, mesafe ve hijyen ile ilgili gerekli uyarılarda da bulunuyor. Ekipler özellikle satılan ürünlerin ambalajlı olması, pide ve ekmeğin gramajı ile iş yerlerinin genel temizliği gibi konularda hem bilgilendirme hem de denetleme yapıyor.

SOSYAL MESAFE UYARISI

Öte yandan Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, virüsün yayılmasını önlemek amacıyla Körfezdeki parklar, cadde ve sokaklar ile durak önlerinde sık sık anons yaparak vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.