Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Zabıtası’ndan gramaj denetimi

GÜNDEM 26.03.2021 - 19:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2718+ kez okundu.
 

Körfez Zabıtası’ndan gramaj denetimi

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ekmek üretimi ve satışının yapıldığı işletmelerde gramaj ve hijyen kontrolü yaptı.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ekmek üretimi ve satışının yapıldığı işletmelerde gramaj ve hijyen kontrolü yaptı. Belirli aralıklarla ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üreten iş yerlerinde denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın, bakkal ve market denetimlerinde ekmeklerin gramajı başta olmak üzere ekmek üretimi ve hijyen şartları gibi başlıklarda taradı. BİR TELEFON YETERLİ Halkın daha güvenli ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli uyarılarda bulunan ekipler, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti. İncelemelerde esnaf ve çalışanlara çeşitli konularda uyarılarda bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını tehdit eden durumlarla karşılaşan vatandaşların 500 00 50 Çağrı Merkezi üzerinden şikâyetlerini ulaşabileceklerini belirtti.
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ekmek üretimi ve satışının yapıldığı işletmelerde gramaj ve hijyen kontrolü yaptı.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ekmek üretimi ve satışının yapıldığı işletmelerde gramaj ve hijyen kontrolü yaptı. Belirli aralıklarla ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üreten iş yerlerinde denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın, bakkal ve market denetimlerinde ekmeklerin gramajı başta olmak üzere ekmek üretimi ve hijyen şartları gibi başlıklarda taradı.

BİR TELEFON YETERLİ

Halkın daha güvenli ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli uyarılarda bulunan ekipler, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti. İncelemelerde esnaf ve çalışanlara çeşitli konularda uyarılarda bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını tehdit eden durumlarla karşılaşan vatandaşların 500 00 50 Çağrı Merkezi üzerinden şikâyetlerini ulaşabileceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.