Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezim Lgs’de Yine Zirvede

GÜNDEM 30.06.2021 - 23:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1393+ kez okundu.
 

Körfezim Lgs’de Yine Zirvede

Adını her yıl başarılarıyla duyuran Körfezim Eğitim Kurumları, bu yıl yapılan LGS sınavında 95 öğrencisinden 62’sini nitelikli okullara yerleştirmeyi başardı.

Adını her yıl başarılarıyla duyuran Körfezim Eğitim Kurumları, bu yıl yapılan LGS sınavında 95 öğrencisinden 62’sini nitelikli okullara yerleştirmeyi başardı. Bu öğrencilerden 41’i Fen Liselerine girerken, 15 öğrencisi ise 1’lik dilime, 23 öğrencisi ise 2’lik dilime  girerek büyük başarı elde etti. Pandemi döneminde sıkı takip ve hızlandırılmış eğitim modeliyle Türkiye ortalamasının çok üzerinde başarı grafiği yakalayan okul, her yıl olduğu gibi bu yıl da en seçkin okullara öğrencilerini göndermenin mutluluğunu yaşıyor. Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve her yıl artan başarı çizgisiyle zirvedeki yerini koruyor. Sınavda sadece 1 yanlış yaparak 0,02’lik dilimde yer alan Bilge SÖNMEZER, Körfez ilçede 1. Oldu. Birebir rehberlik ve öğrenci merkezli eğitim modeliyle, akademik ve sosyal alanda mutlu bireyler yetiştiren okul, yaz döneminde de telafi eğitimi programıyla öğrencileriyle birlikte olacak.  
Adını her yıl başarılarıyla duyuran Körfezim Eğitim Kurumları, bu yıl yapılan LGS sınavında 95 öğrencisinden 62’sini nitelikli okullara yerleştirmeyi başardı.

Adını her yıl başarılarıyla duyuran Körfezim Eğitim Kurumları, bu yıl yapılan LGS sınavında 95 öğrencisinden 62’sini nitelikli okullara yerleştirmeyi başardı. Bu öğrencilerden 41’i Fen Liselerine girerken, 15 öğrencisi ise 1’lik dilime, 23 öğrencisi ise 2’lik dilime  girerek büyük başarı elde etti.

Pandemi döneminde sıkı takip ve hızlandırılmış eğitim modeliyle Türkiye ortalamasının çok üzerinde başarı grafiği yakalayan okul, her yıl olduğu gibi bu yıl da en seçkin okullara öğrencilerini göndermenin mutluluğunu yaşıyor.

Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve her yıl artan başarı çizgisiyle zirvedeki yerini koruyor.

Sınavda sadece 1 yanlış yaparak 0,02’lik dilimde yer alan Bilge SÖNMEZER, Körfez ilçede 1. Oldu.

Birebir rehberlik ve öğrenci merkezli eğitim modeliyle, akademik ve sosyal alanda mutlu bireyler yetiştiren okul, yaz döneminde de telafi eğitimi programıyla öğrencileriyle birlikte olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.