Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KOÜ'de emeklilik töreni

SAĞLIK 05.02.2020 - 22:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2575+ kez okundu.
 

KOÜ'de emeklilik töreni

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi tarafından bugun ilk defa on bir çalışan için emeklilik töreni gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi  tarafından bugun ilk defa  on bir çalışan için emeklilik töreni  gerçekleştirildi. Programı  Basın Halkla İlişkiler yardımcı Koordinatörü Mustafa Gökhan İncekol ‘un sunumuyla gerçekleşti . Program  saygı duruşu ve İstiklal Marşı açılış konuşması ile devam eden program emekli olacak personellere  plaket ve teşekkür belgesi  taktimi ile devam etti. Hastane işletme müdürü Alparslan Okçu’ nun   ilk kez  düzenlediği programda Nuri Arık, Neriman Parlayan,Nafiye Duvarcı,Yüksel Güleni,Alptekin Akarsu,Emet Duman,Nihat Yazıcı,Nesrin Kumral,Vildan Çalışkan,Hatice Gündüz,Yaşar Kurt plaket ve teşekkür belgelerini aldılar. Plaketleri Hastane Başhekim yardımcısı Prof. Dr. Görkem Aksu ,başhekim yardımcısı Oktay Yirmibeşoğlu,Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Baş müdürü Burhan Eres, Hastane müdürü programı hazırlayan Alparslan Okçu,hastane müdür yardımcısı Emel Karagülle,ev idaresi sorumluları Burcu Karakuzu ve Songül Kurt tarafından takdim edildi Program halk müziği dinletisiyle coşkulu bir şekilde devam etti. Programı  Basın Halkla İlişkiler yardımcı Koordinatörü Mustafa Gökhan İncekol görevine veda eden çalışanlara Her ayrılık içinde hüznü barındırır,bizler personel arkadaşlarımızın emekliliğinden dolayı buruk hisler yaşasak da ,ailelerine ve kendilerine ayıracakları gelecek zamanın mutluluk vermesini  canı gönülden diliyoruz. Biten programın ardından Kocaeli Üniversitesi Başhekimi Prof Dr.Nuh Zafer Cantürk emekli olan arkadaşlara odasında çay ikram ederek teşekkürlerini sunup Kocaeli Üniversitesi Hastanesinin onlara hep kapılarının açık olduğunu belirtti bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.kendileriyle hatıra fotoğrafı çekilip vedalaştı.
Kocaeli Üniversitesi Hastanesi tarafından bugun ilk defa on bir çalışan için emeklilik töreni gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi  tarafından bugun ilk defa  on bir çalışan için emeklilik töreni  gerçekleştirildi.

Programı  Basın Halkla İlişkiler yardımcı Koordinatörü Mustafa Gökhan İncekol ‘un sunumuyla gerçekleşti . Program  saygı duruşu ve İstiklal Marşı açılış konuşması ile devam eden program emekli olacak personellere  plaket ve teşekkür belgesi  taktimi ile devam etti.

Hastane işletme müdürü Alparslan Okçu’ nun   ilk kez  düzenlediği programda Nuri Arık, Neriman Parlayan,Nafiye Duvarcı,Yüksel Güleni,Alptekin Akarsu,Emet Duman,Nihat Yazıcı,Nesrin Kumral,Vildan Çalışkan,Hatice Gündüz,Yaşar Kurt plaket ve teşekkür belgelerini aldılar.

Plaketleri Hastane Başhekim yardımcısı Prof. Dr. Görkem Aksu ,başhekim yardımcısı Oktay Yirmibeşoğlu,Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Baş müdürü Burhan Eres, Hastane müdürü programı hazırlayan Alparslan Okçu,hastane müdür yardımcısı Emel Karagülle,ev idaresi sorumluları Burcu Karakuzu ve Songül Kurt tarafından takdim edildi

Program halk müziği dinletisiyle coşkulu bir şekilde devam etti. Programı  Basın Halkla İlişkiler yardımcı Koordinatörü Mustafa Gökhan İncekol görevine veda eden çalışanlara Her ayrılık içinde hüznü barındırır,bizler personel arkadaşlarımızın emekliliğinden dolayı buruk hisler yaşasak da ,ailelerine ve kendilerine ayıracakları gelecek zamanın mutluluk vermesini  canı gönülden diliyoruz.

Biten programın ardından Kocaeli Üniversitesi Başhekimi Prof Dr.Nuh Zafer Cantürk emekli olan arkadaşlara odasında çay ikram ederek teşekkürlerini sunup Kocaeli Üniversitesi Hastanesinin onlara hep kapılarının açık olduğunu belirtti bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.kendileriyle hatıra fotoğrafı çekilip vedalaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.