">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kovit tedbirlerine uymayan kafeye para cezası

ASAYİŞ 16.03.2021 - 17:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2691+ kez okundu.
 

Kovit tedbirlerine uymayan kafeye para cezası

İzmit’te bulunan bir kafeye koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı gerekçesiyle idari para cezası uygulandı. Alınan bilgiye göre İzmit’te bir kafe içerisinde oyun oynanıp nargile içilmesine müsaade edildiği ve hiçbir tedbire uyulmadığı ihbarı alan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yapmış oldukları baskında bir kafe içerisinde 16 kişinin maske ve mesafe kuralına uymadığı, ayrıca içeride yasak olmasına rağmen okey diye tabir edilen oyun oynadıklarını ve nargile içtiklerini tespit etti. Yapılan tespit sonrasında yasakları hiçe sayan işletme sahibi ile kontrolsüz normalleşen müşterilerin tamamına idari para cezası uygulandı.

İzmit’te bulunan bir kafeye koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı gerekçesiyle idari para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre İzmit’te bir kafe içerisinde oyun oynanıp nargile içilmesine müsaade edildiği ve hiçbir tedbire uyulmadığı ihbarı alan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yapmış oldukları baskında bir kafe içerisinde 16 kişinin maske ve mesafe kuralına uymadığı, ayrıca içeride yasak olmasına rağmen okey diye tabir edilen oyun oynadıklarını ve nargile içtiklerini tespit etti. Yapılan tespit sonrasında yasakları hiçe sayan işletme sahibi ile kontrolsüz normalleşen müşterilerin tamamına idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.