Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kredi çekip aldığı evi yandı

ASAYİŞ 08.05.2021 - 21:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2123+ kez okundu.
 

Kredi çekip aldığı evi yandı

Körfez;'de 2'nci kattaki bir evin yatak odasında çıkan yangın, itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. Ev sahibi Aydın Yücel, söndürme çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi.

2 ay önce Kredi çekip aldığı evi yandı Körfez;'de 2'nci kattaki bir evin yatak odasında çıkan yangın, itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. Ev sahibi Aydın Yücel, söndürme çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi.  Körfez ilçesi Atalar Mahallesi Doğan Caddesi’ndeki bir binanın 2. katındaki dairenin yatak odasında öğle saatlerinde yangın çıktı. Ev sahibi Aydın Yücel yangını fark edip dışarı çıktı. İhbar üzerine adrese sevk edilen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Bu sırada Yücel çalışmaları gözyaşları ile takip etti. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 1 saatlik çalışması ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatak odasında maddi zarara neden olan yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Öte yandan Aydın Yücel'in 2 ay önce kredi çekerek evi satın aldığı ortaya çıktı.
Körfez;'de 2'nci kattaki bir evin yatak odasında çıkan yangın, itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. Ev sahibi Aydın Yücel, söndürme çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi.

2 ay önce Kredi çekip aldığı evi yandı

Körfez;'de 2'nci kattaki bir evin yatak odasında çıkan yangın, itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. Ev sahibi Aydın Yücel, söndürme çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi. 

Körfez ilçesi Atalar Mahallesi Doğan Caddesi’ndeki bir binanın 2. katındaki dairenin yatak odasında öğle saatlerinde yangın çıktı. Ev sahibi Aydın Yücel yangını fark edip dışarı çıktı. İhbar üzerine adrese sevk edilen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Bu sırada Yücel çalışmaları gözyaşları ile takip etti. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 1 saatlik çalışması ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Yatak odasında maddi zarara neden olan yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Öte yandan Aydın Yücel'in 2 ay önce kredi çekerek evi satın aldığı ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.