Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KTO’da Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

EKONOMİ 25.02.2021 - 14:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2230+ kez okundu.
 

KTO’da Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Körfez Ticaret Odası Şubat Ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda yapıldı. Yapılan Toplantıda KTO Başkanı Öztürk ay içindeki faaliyetlerini meclis ve komite üyeleri ile paylaştı

Körfez Ticaret Odası Şubat Ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda yapıldı. Yapılan Toplantıda KTO Başkanı Öztürk ay içindeki faaliyetlerini meclis ve komite üyeleri ile paylaştı Körfez Ticaret Odası Şubat Ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda yapıldı. Yapılan Toplantıda KTO Başkanı Öztürk ay içindeki faaliyetlerini meclis ve komite üyeleri ile paylaştı. Öztürk yaptığı konuşmada ‘’  Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Gara'da terör örgütü PKK tarafından 16 asker, polis ve güvenlik görevlimiz şehit edildi. Milletimizin birlik ve beraberliğine yönelecek tüm saldırılara, kardeşçe, el ele, yürek yüreğe karşı koyarak, birlikte yaşayabilmenin koşullarını oluşturabileceğimiz günlerin bir an önce gelmesi umuduyla şehit olan vatandaşlarımıza başsağlığı acılı ailelerine sabır diliyorum’ ’dedi. KÖRFEZ’İN LOJİSTİK HARİTASINI ÇIKARIYORUZ Şubat Ayı meclis toplantısında yapılan faaliyetlerden bahseden Öztürk ‘’Ay içinde yine odamız ve MARKA aracılığı ile yürütülen Körfez’in lojistik haritasının çıkarılması projesi kapsamında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ilk toplantılarımızın ardından paydaş kurum, kuruluş ve ilçemizin önde gelen lojistik firmalarına ziyaretler gerçekleştirerek, ilçedeki lojistik sorunların neler olduğu ve çözümleri ile proje sürecinin işbirliği içinde yürütülmesi konusunda yapılan ziyaretlerde destekler istedik. İlçemize önemli katkı ve veri sunmayı amaçladığımız projemizin yürütülmesinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. ’Dedi. KOMİTE SUNUMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ KTO Şubat Ayı meclis toplantısı gündem maddelerinden komite sunumları kısmında Ayşe Hacet Aşar otopark yönetmeliği değişikliği hakkında, Fatoş Durak kadın girişimcilerin Körfez Belediyesi ile gerçekleştirdiği iş birlikleri hakkında, Fatih Uykun rehabilitasyon merkezlerine yapılan maske ve dezenfektan destekleri hakkında, komite sunumu gerçekleştirdiler.Toplantı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın bir sonraki toplantı tarih ve saatini oylamaya sunması ile son buldu.          
Körfez Ticaret Odası Şubat Ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda yapıldı. Yapılan Toplantıda KTO Başkanı Öztürk ay içindeki faaliyetlerini meclis ve komite üyeleri ile paylaştı

Körfez Ticaret Odası Şubat Ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda yapıldı. Yapılan Toplantıda KTO Başkanı Öztürk ay içindeki faaliyetlerini meclis ve komite üyeleri ile paylaştı

Körfez Ticaret Odası Şubat Ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda yapıldı. Yapılan Toplantıda KTO Başkanı Öztürk ay içindeki faaliyetlerini meclis ve komite üyeleri ile paylaştı. Öztürk yaptığı konuşmada ‘’  Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Gara'da terör örgütü PKK tarafından 16 asker, polis ve güvenlik görevlimiz şehit edildi. Milletimizin birlik ve beraberliğine yönelecek tüm saldırılara, kardeşçe, el ele, yürek yüreğe karşı koyarak, birlikte yaşayabilmenin koşullarını oluşturabileceğimiz günlerin bir an önce gelmesi umuduyla şehit olan vatandaşlarımıza başsağlığı acılı ailelerine sabır diliyorum’ ’dedi.

KÖRFEZ’İN LOJİSTİK HARİTASINI ÇIKARIYORUZ

Şubat Ayı meclis toplantısında yapılan faaliyetlerden bahseden Öztürk ‘’Ay içinde yine odamız ve MARKA aracılığı ile yürütülen Körfez’in lojistik haritasının çıkarılması projesi kapsamında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ilk toplantılarımızın ardından paydaş kurum, kuruluş ve ilçemizin önde gelen lojistik firmalarına ziyaretler gerçekleştirerek, ilçedeki lojistik sorunların neler olduğu ve çözümleri ile proje sürecinin işbirliği içinde yürütülmesi konusunda yapılan ziyaretlerde destekler istedik. İlçemize önemli katkı ve veri sunmayı amaçladığımız projemizin yürütülmesinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. ’Dedi.

KOMİTE SUNUMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KTO Şubat Ayı meclis toplantısı gündem maddelerinden komite sunumları kısmında Ayşe Hacet Aşar otopark yönetmeliği değişikliği hakkında, Fatoş Durak kadın girişimcilerin Körfez Belediyesi ile gerçekleştirdiği iş birlikleri hakkında, Fatih Uykun rehabilitasyon merkezlerine yapılan maske ve dezenfektan destekleri hakkında, komite sunumu gerçekleştirdiler.Toplantı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın bir sonraki toplantı tarih ve saatini oylamaya sunması ile son buldu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.