Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

LGS Şampiyonu yine Özel Körfezim'den

EĞİTİM 16.07.2020 - 21:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2650+ kez okundu.
 

LGS Şampiyonu yine Özel Körfezim'den

Körfez’in eski özel eğitim kurumlarından olan Özel Körfezim Eğitim Kurumu geçen yıl olduğu gibi bu sene de LGS sınavlarında tam puan alan öğrenciyle adını duyurdu. Yapılan sınavda Nehir Ilgın Kartal 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu

Çeyrek asırlık tecrübesi ile her yıl başarısını arttırarak sürdüren Özel Körfezim Eğitim Kurumları, geçen yıl iki Türkiye birincisi çıkarmasının ardından, bu yılki LGS'den de tam puan alan öğrencisi Nehir Ilgın Kartal ile geleneği sürdürdü. Böylece akademik anlamda başarısının sürekliliğini kanıtladı.  Okul mezunlarının 60'ının ilk 10'luk dilime girdiği ve pek çok öğrencinin de bir boş veya bir yanlış yaptığı sınavda başarılı sonuçlar alan Özel Körfezim Eğitim Kurumları zirveyi hedefleyenlerin okulu olmaya devam ediyor. Türkiye birincisi olan öğrenciyi Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan makamında okul kurucuları Hasan Yıldız ve Naci Akçay,okul Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu ve öğrencinin velisi öğretmen Selda Kartal'ı kabul ederek ağırladılar. Ayrıca kurumun başarılı süreci için tebrik ederek iyi dileklerini ilettiler.     
Körfez’in eski özel eğitim kurumlarından olan Özel Körfezim Eğitim Kurumu geçen yıl olduğu gibi bu sene de LGS sınavlarında tam puan alan öğrenciyle adını duyurdu. Yapılan sınavda Nehir Ilgın Kartal 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu

Çeyrek asırlık tecrübesi ile her yıl başarısını arttırarak sürdüren Özel Körfezim Eğitim Kurumları, geçen yıl iki Türkiye birincisi çıkarmasının ardından, bu yılki LGS'den de tam puan alan öğrencisi Nehir Ilgın Kartal ile geleneği sürdürdü. Böylece akademik anlamda başarısının sürekliliğini kanıtladı. 

Okul mezunlarının 60'ının ilk 10'luk dilime girdiği ve pek çok öğrencinin de bir boş veya bir yanlış yaptığı sınavda başarılı sonuçlar alan Özel Körfezim Eğitim Kurumları zirveyi hedefleyenlerin okulu olmaya devam ediyor.

Türkiye birincisi olan öğrenciyi Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan makamında okul kurucuları Hasan Yıldız ve Naci Akçay,okul Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu ve öğrencinin velisi öğretmen Selda Kartal'ı kabul ederek ağırladılar. Ayrıca kurumun başarılı süreci için tebrik ederek iyi dileklerini ilettiler. 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.