Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Meral Akşener Körfez’e geliyor

SİYASET 29.06.2021 - 09:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2165+ kez okundu.
 

Meral Akşener Körfez’e geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 1 Temmuz Perşembe günü Körfez ilçesine gelerek Mimar Sinan Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapacak

Konu hakkında verilen bilgiye göre, Meral Akşener 1 Temmuz’da saat 13.00’te Körfez’e gelecek ve burada Migros karşısında ki alanda partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanacak. Pandemi kısıtlamalarının da kalktığı ilk gün gerçekleşecek olan bu ziyarette, mahalle de yer alan esnaf dolaşılacak. Bu arada, her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahiplerine giysi yardımı yapan Nilay Kurt’un da hayır mağazasının ziyaret edilmesi bekleniyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 1 Temmuz Perşembe günü Körfez ilçesine gelerek Mimar Sinan Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapacak

Konu hakkında verilen bilgiye göre, Meral Akşener 1 Temmuz’da saat 13.00’te Körfez’e gelecek ve burada Migros karşısında ki alanda partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanacak.

Pandemi kısıtlamalarının da kalktığı ilk gün gerçekleşecek olan bu ziyarette, mahalle de yer alan esnaf dolaşılacak. Bu arada, her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahiplerine giysi yardımı yapan Nilay Kurt’un da hayır mağazasının ziyaret edilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.