Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Muhtar hastaneye kaldırıldı

SAĞLIK 05.12.2020 - 22:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1832+ kez okundu.
 

Muhtar hastaneye kaldırıldı

Körfez Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner, yakalandığı Covid-19 nedeniyle ağrıları artınca Körfez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Alınan bilgilere göre sırtında ve ayaklarındaki ağrılar artan soluk alması zorlaşan Muhtar Yusuf Öner, çağrılan ambulansla alınarak Körfez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılacak olan müdahale sonrasında Muhtar Yusuf Öner gerekirse hastaneye yatırılacak. Yusuf Öner, geçtiğimiz hafta rahatsızlanmış, yapılan testi pozitif çıkınca da evinde ailesiyle birlikte karantina ve tedavi altına alınmıştı.
Körfez Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner, yakalandığı Covid-19 nedeniyle ağrıları artınca Körfez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Alınan bilgilere göre sırtında ve ayaklarındaki ağrılar artan soluk alması zorlaşan Muhtar Yusuf Öner, çağrılan ambulansla alınarak Körfez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada yapılacak olan müdahale sonrasında Muhtar Yusuf Öner gerekirse hastaneye yatırılacak. Yusuf Öner, geçtiğimiz hafta rahatsızlanmış, yapılan testi pozitif çıkınca da evinde ailesiyle birlikte karantina ve tedavi altına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.