Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mustafa Çelik Virüse Yenildi

Vefat 25.04.2021 - 15:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2272+ kez okundu.
 

Mustafa Çelik Virüse Yenildi

Körfez’in yakından tanıdığı ve sevdiği simalardan olan Mustafa Çelik (51) yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak vefat etti

Körfez’in yakından tanıdığı ve sevdiği simalardan olan Mustafa Çelik yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak vefat etti.   6 gün önce evinde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Mustafa Çelik’in (51)yapılan testinde koronavirüse yakalandığı anlaşıldı. Testinin pozitif çıkmasından sonra yoğun bakıma alınan ve entübe olan Mustafa Çelik, 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti ve vefat etti. İlçede esnaflık yapan ve uzun süre de siyasette yer alan 51 yaşındaki Mustafa Çelik geniş bir çevreye sahipti. Mustafa Çelik'in cenazesi bugün 15.00'te Körfez mezarlığında defnedildi. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Körfez’in yakından tanıdığı ve sevdiği simalardan olan Mustafa Çelik (51) yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak vefat etti

Körfez’in yakından tanıdığı ve sevdiği simalardan olan Mustafa Çelik yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

 

gün önce evinde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Mustafa Çelik’in (51)yapılan testinde koronavirüse yakalandığı anlaşıldı. Testinin pozitif çıkmasından sonra yoğun bakıma alınan ve entübe olan Mustafa Çelik, 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti ve vefat etti.

İlçede esnaflık yapan ve uzun süre de siyasette yer alan 51 yaşındaki Mustafa Çelik geniş bir çevreye sahipti. Mustafa Çelik'in cenazesi bugün 15.00'te Körfez mezarlığında defnedildi.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.