Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özel Körfezim Hem Eğitimde Hem Sporda Başarılı

SPOR 22.05.2019 - 12:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2895+ kez okundu.
 

Özel Körfezim Hem Eğitimde Hem Sporda Başarılı

Özel Körfezim Eğitim Kurumları öğrencileri eğitimin yanı sıra spor faaliyetlerinde de başarı göstererek dereceye girdi. Öğrencilere törenle kupa ve hediye verildi.

Özel Körfezim Eğitim Kurumları öğrencileri eğitimin yanı sıra spor faaliyetlerinde de başarı göstererek dereceye girdi. Öğrencilere törenle kupa ve hediye verildi. 1995 yılında kurulan, Körfez ilçesinin önemli eğitim kurumları arasında yer alan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, spor alanında elde ettiği şampiyonluklarla adından oldukça söz ettiriyor. Okul, bu yıl içinde ettiği sportif başarıları kutlamak ve sporcularını onurlandırmak için son derece güzel bir etkinliğe imza attı. Etkinliği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılında gerçekleşmesi de organizasyonu daha anlamlı bir hale getirdi. Düzenlenen törenle öğrencilere kupaları takdim edilirken, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. PROTOKOL KATILDI  Okul içindeki konferans salonunda gerçekleşen organizasyona Körfez İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Özel Körfezim Eğitim Kurumları kurucuları Hasan Yıldız, Naci Akçay, Şakir Çapar, Genel Müdür Azmi Cihat Hatipoğlu, Okul Müdürü Eyüp Sultan Keskin, Körfez Nene Hatun İlkokulu Müdürü Fevzi Loka, Körfez Fatih İlkokulu Müdürü Atilla Öztürk ve Körfez Yavuz Sultan İlkokul Müdürü Turgut Kızılkaya katıldı. SPORA İLGİ EĞİTİMİ DE GELİŞTİRİYOR Körfez İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, eğitim ve öğretimin yanında, spor ve sosyal etkinliklere gösterilen ilginin okulların başarısını arttırdığını söylerken, Körfezim Eğitim Kurumları’nın akademik başarılarının da bu çalışmaların sonucu olduğunu ifade etti. Özel Körfezim Eğitim Kurumları beden eğitimi Mehmet Tahir Demir, Mesut Barak, Şefika Öztürk, Dilber Altan, Mehmet Kölerbe ve Sanat Yönetmeni Abdullah Demirel’in üstün gayretleri sonrası sportif anlamda da altın bir yıl daha geride bırakan okulun öğrencilerini aileleri de yalnız bırakmadı. GÖSTERİLER İLGİ İLE İZLENDİ Başarılarından ötürü sporcular protokol tarafından tek tek kutlanırken sporculara altın ve başarı belgesi takdim edildi. Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nın ilkokul ve ortaokul halkoyunları ekipleri ayrı ayrı Marmara Şampiyonu olurken, hem halkoyunları hem de cimnastik gösterileri ilgi ile izlendi. Ayrıca çok sayıda il ve ilçe dereceleri de bulunan okul, akademik anlamdaki başarılarını da her yıl attırarak sürdürüyor. ÖZEL KÖRFEZİM EĞİTİM KURUMLARI’NIN BU YILKİ SPORTİF BAŞARILARI Okullar Arası Yıldızlar Hokey – Türkiye şampiyonu Okullar Arası Folklor Kız ve Erkek Takımları –Marmara Şampiyonu Okullar Arası Kürek (Bireysel) - Emirhan Ziya Öztürk - Türkiye İkincisi Okullar Arası Kürek Takımı - Türkiye Üçüncüsü Cimnastik Takımı - Küçük Erkekler Türkiye Üçüncüsü Kayra Kızılkaya - Buz Pateni Türkiye Beşincisi Oryantiring Takımı - Kocaeli Şampiyonu Atletizm - Ezgi Yakasız - Kocaeli Şampiyonu Kız Satranç Takımı - Kocaeli Şampiyonu (3 yıl üst üste) Küçük Kızlar Cimnastik - Sudenaz Özkan - Kocaeli Şampiyonu Yıldız Erkek Basketbol Takımı - Körfez ilçe Şampiyonu
Özel Körfezim Eğitim Kurumları öğrencileri eğitimin yanı sıra spor faaliyetlerinde de başarı göstererek dereceye girdi. Öğrencilere törenle kupa ve hediye verildi.

Özel Körfezim Eğitim Kurumları öğrencileri eğitimin yanı sıra spor faaliyetlerinde de başarı göstererek dereceye girdi. Öğrencilere törenle kupa ve hediye verildi.

1995 yılında kurulan, Körfez ilçesinin önemli eğitim kurumları arasında yer alan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, spor alanında elde ettiği şampiyonluklarla adından oldukça söz ettiriyor. Okul, bu yıl içinde ettiği sportif başarıları kutlamak ve sporcularını onurlandırmak için son derece güzel bir etkinliğe imza attı. Etkinliği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılında gerçekleşmesi de organizasyonu daha anlamlı bir hale getirdi. Düzenlenen törenle öğrencilere kupaları takdim edilirken, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

PROTOKOL KATILDI

 Okul içindeki konferans salonunda gerçekleşen organizasyona Körfez İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Özel Körfezim Eğitim Kurumları kurucuları Hasan Yıldız, Naci Akçay, Şakir Çapar, Genel Müdür Azmi Cihat Hatipoğlu, Okul Müdürü Eyüp Sultan Keskin, Körfez Nene Hatun İlkokulu Müdürü Fevzi Loka, Körfez Fatih İlkokulu Müdürü Atilla Öztürk ve Körfez Yavuz Sultan İlkokul Müdürü Turgut Kızılkaya katıldı.

SPORA İLGİ EĞİTİMİ DE GELİŞTİRİYOR

Körfez İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, eğitim ve öğretimin yanında, spor ve sosyal etkinliklere gösterilen ilginin okulların başarısını arttırdığını söylerken, Körfezim Eğitim Kurumları’nın akademik başarılarının da bu çalışmaların sonucu olduğunu ifade etti. Özel Körfezim Eğitim Kurumları beden eğitimi Mehmet Tahir Demir, Mesut Barak, Şefika Öztürk, Dilber Altan, Mehmet Kölerbe ve Sanat Yönetmeni Abdullah Demirel’in üstün gayretleri sonrası sportif anlamda da altın bir yıl daha geride bırakan okulun öğrencilerini aileleri de yalnız bırakmadı.

GÖSTERİLER İLGİ İLE İZLENDİ

Başarılarından ötürü sporcular protokol tarafından tek tek kutlanırken sporculara altın ve başarı belgesi takdim edildi. Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nın ilkokul ve ortaokul halkoyunları ekipleri ayrı ayrı Marmara Şampiyonu olurken, hem halkoyunları hem de cimnastik gösterileri ilgi ile izlendi. Ayrıca çok sayıda il ve ilçe dereceleri de bulunan okul, akademik anlamdaki başarılarını da her yıl attırarak sürdürüyor.

ÖZEL KÖRFEZİM EĞİTİM KURUMLARI’NIN BU YILKİ SPORTİF BAŞARILARI

Okullar Arası Yıldızlar Hokey – Türkiye şampiyonu Okullar Arası Folklor Kız ve Erkek Takımları –Marmara Şampiyonu Okullar Arası Kürek (Bireysel) - Emirhan Ziya Öztürk - Türkiye İkincisi Okullar Arası Kürek Takımı - Türkiye Üçüncüsü Cimnastik Takımı - Küçük Erkekler Türkiye Üçüncüsü Kayra Kızılkaya - Buz Pateni Türkiye Beşincisi Oryantiring Takımı - Kocaeli Şampiyonu Atletizm - Ezgi Yakasız - Kocaeli Şampiyonu Kız Satranç Takımı - Kocaeli Şampiyonu (3 yıl üst üste) Küçük Kızlar Cimnastik - Sudenaz Özkan - Kocaeli Şampiyonu Yıldız Erkek Basketbol Takımı - Körfez ilçe Şampiyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.