Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Parktaki kavga kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ 28.03.2021 - 23:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2825+ kez okundu.
 

Parktaki kavga kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı

Gölcük Değirmendere'de iki grup arasında çıkan arbedede tabancayla vurularak yaralanan kişi hastanede tedavi altına alınırken bıçaklanarak ağır yaralanan kişi ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Gölcük Değirmendere'de iki grup arasında çıkan arbedede tabancayla vurularak yaralanan kişi  hastanede tedavi altına alınırken bıçaklanarak ağır yaralanan kişi ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Seyit Onbaşı Parkında meydana gelen olayda, aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan iki ayrı gurup birbirleri ile karşılaşınca taraflar arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu çıkan arbedede Halil Kuru (30) bıçaklanarak yaralandı. Bu esnada taraflardan biri tarafından silahla ateş açılması sonucu B.T isimli bir kişi de silahla yaralandı. YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bıçaklanan Turan ve silahla yaralanan B.T. sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. B.T.'nin tedavisi devam ederken bıçaklanarak ağır yaralanan Kuru, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. ADİL KURU'NUN YEĞENİ Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, olaya karıştıkları belirlenen 7 kişiyi gözaltına aldı. Bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Halil Kuru'nun, Gölcükspor Kulübü'nün eski teknik direktörü Adil Kuru'nun yeğeni olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.  
Gölcük Değirmendere'de iki grup arasında çıkan arbedede tabancayla vurularak yaralanan kişi hastanede tedavi altına alınırken bıçaklanarak ağır yaralanan kişi ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Gölcük Değirmendere'de iki grup arasında çıkan arbedede tabancayla vurularak yaralanan kişi  hastanede tedavi altına alınırken bıçaklanarak ağır yaralanan kişi ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Seyit Onbaşı Parkında meydana gelen olayda, aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan iki ayrı gurup birbirleri ile karşılaşınca taraflar arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu çıkan arbedede Halil Kuru (30) bıçaklanarak yaralandı. Bu esnada taraflardan biri tarafından silahla ateş açılması sonucu B.T isimli bir kişi de silahla yaralandı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bıçaklanan Turan ve silahla yaralanan B.T. sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. B.T.'nin tedavisi devam ederken bıçaklanarak ağır yaralanan Kuru, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ADİL KURU'NUN YEĞENİ

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, olaya karıştıkları belirlenen 7 kişiyi gözaltına aldı. Bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Halil Kuru'nun, Gölcükspor Kulübü'nün eski teknik direktörü Adil Kuru'nun yeğeni olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.